Αυξημένη εγκληματικότητα αλλά και ανανέωση δυνάμεων
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Αυξημένη εγκληματικότητα αλλά και ανανέωση δυνάμεων

Μια περίοδος με απρόοπτα και έκτακτες εξελίξεις, ενώ οι δύσκολες όψεις του Άρη δημιουργούν πολεμικό κλίμα και αυξάνουν κατακόρυφα τις εγκληματικές και τρομοκρατικές τάσεις και τα ατυχήματα

Στις 15/10 σχηματίζεται η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, η οποία τις μέρες εκείνες φέρνει διάφορα ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές στη ζωή μας, όμως φέρνει και συνειδητοποιήσεις, αν και με σοκαριστικό ίσως τρόπο. Μια όψη που στόχο έχει την αλήθεια και την αλλαγή.

Έντονη και δυναμική η πανσέληνος της 16ης Οκτωβρίου, γίνεται στο πύρινο ζώδιο του Κριού και μας ωθεί αυτή τη περίοδο σε τολμηρά ξεκινήματα και δράσεις. Η ζωή μας προοδεύει και κάνουμε καινούργια πράγματα, αλλά το κλίμα είναι πολεμικό. Επίσης την ίδια μέρα σχηματίζεται η δύσκολη όψη Ερμή-Πλούτωνα, η οποία προκαλεί νοητικά κολλήματα, έμμονες ιδέες, αλλά και επικοινωνιακά μπλακάουτ.

Στις 18/10 εισέρχεται η Αφροδίτη στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη (έως 12/11) και κάνει τα αισθήματα πιο “ανοιχτά” κι ευχάριστα, οι σχέσεις γίνονται πιο ευχάριστες επίσης, ενώ ευνοεί θέματα οικονομικά και προσφέρει μια αφθονία, εκτός απ' τις μέρες κοντά στις 30/10 που θα συναντηθεί με τον αυστηρό Κρόνο και θα προκαλέσει οικονομικές κι αισθηματικές πιέσεις.

Κλείσιμο
Στις 19/10 συναντιέται με ακρίβεια ο πύρινος Άρης με τον ισχυρό Πλούτωνα, μια όψη “ηφαιστειακή”, η οποία αυτή την εποχή απ' τη μία τονώνει πολύ τις δυνάμεις μας και μας ωθεί σε νέα ξεκινήματα και δράσεις, απ' την άλλη προκαλεί πολλά πάθη κι εμμονές ή αυτοκαταστροφικές τάσεις, ενώ βγάζει αρκετό θυμό στην επιφάνεια, κυρίως επειδή δεν μπορούμε να έχουμε ή να κάνουμε κάποια πράγματα – δυνατές επιθυμίες. Πιθανές πολεμικές επιχειρήσεις, τρομοκρατικά χτυπήματα, βία και στυγερά εγκλήματα.

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού στις 20/10 προκαλεί αρκετή νευρικότητα εκείνες τις μέρες, όμως φέρνει και αρκετές έξυπνες ιδέες. Επικοινωνιακά “βραχυκυκλώματα”, ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού και στις μετακινήσεις.

Το ονειρικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 26/10 είναι ένα αντίδοτο στη φρενίτιδα αυτής της περιόδου, προσφέροντας στιγμές ρομαντισμού, τέχνης και φυγής απ' τα καθημερινά, εφιστά όμως τη προσοχή σε πλάνες, εξαπατήσεις κι αυταπάτες σε ερωτικά και οικονομικά.

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 27/10 φέρνει διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις.

Το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται στις 29/10 εφιστά τη προσοχή σε ατυχήματα, ήδη απ' τα μέσα του μήνα, ενώ είναι μια όψη που αυξάνει την αντιδραστικότητα, τις εξεγέρσεις και τις εκρήξεις θυμού κι εγωισμού. Πολλές βλάβες επίσης αυτή την εποχή, και τα γεγονότα μάς κρατούν σε εγρήγορση.

Το ωραίο τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 30/10 φέρνει σωτήριες επαφές, γνωριμίες και πληροφορίες στη ζωή μας, ενώ κάνουμε και ωραίες βόλτες ή ταξιδάκια και ξεφεύγουμε απ' τις πιέσεις. Την ίδια μέρα συναντιέται η Αφροδίτη με τον Κρόνο, μια όψη σκληρή για τις σχέσεις, η οποία εκείνες τις μέρες δοκιμάζει δεσμούς και συνεργασίες, ώστε είτε να τις στερεώσει, ή να τις τελειώσει – σίγουρα χρειάζεται σοβαρότητα συναισθηματική. “Στέγνωμα” οικονομικό.


Έλενα Μένεγου
elenastra@hotmail.com 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ