ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Φονιάδες των “Λαγών”, Αμερικανοί !!
hiotis_vasilis

Βασίλης Χιώτης

Φονιάδες των “Λαγών”, Αμερικανοί !!

Θα πρέπει να ανακουφίστηκαν αρκετοί χθες στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που δεν κατόρθωσε ο Καλογρίτσας να συγκεντρώσει τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ για να κατοχυρώσει τηλεοπτική άδεια. Πολλοί θα ήταν εκείνοι που σταυροκοπήθηκαν μόλις πληροφορήθηκαν τα νέα, ψιθυρίζοντας “φτηνά την γλιτώσαμε”...

Γλίτωσαν όμως από τον Καλογρίτσα, αλλά μπλέκουν με τον Σαββίδη...

Κι η πολιτική διαχείριση της υποψηφιότητας του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, ίσως αποδειχθεί δυσκολότερη, ακόμη κι από αυτή του Καλογρίτσα.


Πρώτα από όλα, τα κανάλια πλέον από διαπλεκόμενα, γίνονται “ποδοσφαιροκρατούμενα”.
Κλείσιμο

Τρεις από τους τέσσερις μεγαλομετόχους των ΠΑΕ έχουν και δικό τους κανάλι. Έτσι και κάνει κανένα αστείο κι ο Θοδωρής Κυριακού κι αγοράσει καμιά ομάδα, αντί για μετρήσεις τηλεθέασης οι καναλάρχες θα χτυπάνε πέναλτι!


Δεύτερον, με την φοβερή στρατηγική της η κυβέρνηση, αντί να να δημιουργήσει τον “SYRIZA T.V.”, δημιουργεί το “ANEL T.V.”

Κι ισχυροποιεί τον κυβερνητικό του εταίρο που από χθες τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση. Θυμόμαστε όλοι οτι στο στελεχιακό δυναμικό της DIMERA περιλαμβάνεται όλο το γραφείο τύπου του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, που δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α...


Τρίτον, αναδεικνύεται σε καναλάρχη, ο επιχειρηματίας που ομολόγησε δημοσίως οτι έπαιξε τον ρόλο του “λαγού” στον διαγωνισμό.

Αυξησε τις τελικές προσφορές κι όταν ήλθε η ώρα να διεκδικήσει άδεια απέναντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αποσύρθηκε ποντάροντας μηδενικά ποσά.

Αυτόν τον “λαγό” η κυβέρνηση τον κάνει τώρα “τίγρη”.

Κι υπάρχει και πάλι ο κίνδυνος να μας αρχίσει στα ανέκδοτα, όπως αυτό με τον λαγό και την τίγρη...


Το πιο σημαντικό όμως είναι, οτι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο άνθρωπος των Ρώσων στην Ελλάδα. Κι οπωσδήποτε δεν θα είναι χαρούμενοι οι Αμερικάνοι, που ο άνθρωπος των Ρώσων στην Ελλάδα αγοράζει κανάλι. Ούτε οι άλλοι ευρωπαίοι θα είναι χαρούμενοι που ο Ιβάν Σαββίδης αγοράζει κανάλι κι ας λένε στις Βρυξέλλες οτι τα των καναλιών δεν τους αφορούν.

Ας μην το 'χουμε λοιπόν κι απολύτως βέβαιο οτι κι ο Σαββίδης θα φτάσει να πάρει κανάλι κι ας καταθέσει τα 20,5 εκατομμύρια που του αναλογούν σε τρεις μέρες. Και τον Καλογρίτσα βέβαιο τον είχαν κάποιοι, αλλά στη κρίσιμη στροφή του έσκασε το λάστιχο...

Και μπορεί τον Καλογρίτσα να τον έφαγε το ΚΕΦΟΜΕΠ, αλλά τον Σαββίδη θα τον πολεμήσουν πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις.

Είναι και λαγός...

Πόσο μακριά να φτάσει;  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ