Rio…ιστορίες με έλληνες πρωταγωνιστές!!!
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Rio…ιστορίες με έλληνες πρωταγωνιστές!!!

Κατακάθισε  η χρυσόσκονη  από τις επιτυχίες των ελλήνων αθλητών  στους Ολυμπιακούς  Αγώνες.

 Οι πρωταγωνιστές έδωσαν και δίνουν ακόμα συνεντεύξεις έστω και αν ο αριθμός   τους είναι συνεχώς μειούμενος , κάνανε πολλοί ,σχετικοί ή  άσχετοι, το κομμάτι τους,  ξεκλέβοντας στιγμές από τους  Ολυμπιονίκες,  οι κόντρες στα υψηλά ελληνικά- ολυμπιακά κλιμάκια κρατήθηκαν όσο γίνεται  πιο χαμηλά,  γιατί στο εσωτερικό  κοχλάζει το πράγμα, οι ομοσπονδίες  προσπάθησαν να σώσουν ό,τι σώζεται για την υστεροφημία τους, μιάς και  δεν πείθουν τον φίλαθλο για το έργο που προσφέρουν, αφού ούτως ή άλλως  δεν υπάρχει κρατικό χρήμα στα ταμεία  τους λόγω κρίσης , πλακώθηκαν μεταξύ τους οι σχολιογράφοι στα μέσα κοινωνικής  δικτύωσης και στο διαδίκτυο  για το εάν η σκοποβολή είναι άθλημα- αγώνισμα  ή όχι , η κυβέρνηση έστρωσε κόκκινο χαλί στην επιστροφή της Κορακάκη και μετά λόγω της κριτικής που δέχθηκε εκ των έσω, από τους συντρόφους , δεν πάτησε κανείς εκπρόσωπός της  στην υποδοχή των άλλων ολυμπιονικών λες και «είχαν χολέρα»-για να θυμηθώ και μία… θρυλική ατάκα  ποδοσφαιρικού προέδρου-  τσακώθηκε η Στεφανίδη   με συγκεκριμένο κυβερνητικό-κομματικό   ΜΜΕ και έκανε τη δήλωση « εμείς δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια»  και αφού τα βάλαμε όλα σε μία σειρά πάμε για άλλα. Οι αθλητές στον  μοναχικό δρόμο  στον οποίο βαδίζουν,  το κράτος στον δικό του και όλοι εμείς στον δικό μας.  

ΥΓ: Άκουσα ότι στη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων  πρόεδρος ελληνικής ομοσπονδίας έκανε δηλώσεις για την πορεία των «αθλητών του»  όμως ξέχασε να αναφερθεί σε έναν και καλό!!! Ο οποίος, ο καλός,  δεν είχε αγωνιστεί ακόμη όταν έγιναν οι δηλώσεις.  Δεν τον υπολόγιζε ο πρόεδρας,  ήταν αφηρημένος όταν έκανε τις δηλώσεις, ο πρόεδρος ντε, τέλος πάντων δεν τον ανέφερε. Και πάει το αλάνι την επόμενη  ή μεθεπόμενη ημέρα και με την απόδοσή του   «κρεμάει στα μανταλάκια» τον πρόεδρο. Σχεδόν κανείς  δεν το κατάλαβε από τους απ’ έξω…..γιατί ο αθλητής κράτησε επίπεδο και πολύ απλά δεν ασχολήθηκε. Έχει άλλα πιο σημαντικά πράγματα να κάνει….

ΥΓ2:  Μετά το πρώτο μετάλλιο της Κορακάκη στη σκοποβολή  και το  «χώσιμο» που έκανε στην ομοσπονδία της,  κάποιους τους  έλουσε κρύος ιδρώτας.  Δεν ήξεραν αν έπρεπε να ευχηθούν  την κατάκτηση  ολυμπιακού μεταλλίου από «δικό τους» αθλητή ή …όχι, φοβούμενοι μην την πατήσουν όπως οι "συνάδελφοί" τους στη σκοποβολή. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για να μην… καρφωθούμε κιόλας. Τελικά έπεσαν κάποια προληπτικά τηλεφωνήματα, προς γνώση και συμμόρφωση και όλα κύλησαν μέσα στην καλή χαρά, τις χαιρετούρες και τις φωτογραφίσεις, με το παγωμένο όμως χαμόγελο στα χείλη να μην λέει να λιώσει...  

Κλείσιμο
 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ