Σημαντική βελτίωση μετά την τελευταία έκλειψη
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Σημαντική βελτίωση μετά την τελευταία έκλειψη

Θα ανακτηθεί σταδιακά το αίσθημα ελπίδας και χαράς μετά και την τελευταία δύσκολη έκλειψη της περιόδου – φανερή αλλαγή προς το καλύτερο απ' τη φθινοπωρινή ισημερία, που φέτος γίνεται στις 22/9. Ο Δίας φέρνει τα δώρα του

Πρώτα όμως πρέπει να ξεπεράσουμε τον σκόπελο της πολεμικής έκλειψης Σελήνης που κορυφώνεται στις 16/9, η οποία συμβαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων και δημιουργεί αρκετά χαοτική ατμόσφαιρα, ενώ αποκαλύπτονται πολλά ψέματα και αυταπάτες. Εριστικό το κλίμα, αυξημένος εγωισμός και βιασύνες, καθώς συμμετέχεi με την επιρροή του ο μαχητικός Άρης. Δεν λείπουν οι εκρήξεις θυμού και βίας, μέχρι τις 22 περίπου Σεπτεμβρίου.

Στις 17/9 κορυφώνεται μια πολύ καλή όψη, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, το οποίο αυτή την εποχή φρεσκάρει τις δυνάμεις μας και μας ωθεί σε δράση – γρήγορες κινήσεις κι εξελίξεις, επινοητικότητα, έξυπνες αντιδράσεις, καινούργια πράγματα, πρόοδος.

Στις 18/9 η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού προκαλεί απότομους χωρισμούς κι απομακρύνσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες, ενώ εκείνες τις μέρες χρειάζεται προσοχή επίσης σε έκτακτα έξοδα και ανατροπές γενικά στα οικονομικά.

Κλείσιμο
Η θετική κι επίμονη όψη Ερμή-Πλούτωνα που θα σχηματιστεί με ακρίβεια δυο φορές, στις 21/9 και 23/9, κάνει την επικοινωνία πιο βαθιά και ουσιαστική εκείνες τις μέρες, ενώ βοηθά την έρευνα και την ψυχανάλυση. Μια όψη που μας φέρνει σε επαφή με άτομα επιρροής και είναι ευεργετική για επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες. Τακτοποιούνται αποτελεσματικά θέματα πρακτικά και γραφειοκρατικά.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 22/9, οπότε από κει και πέρα το πεδίο είναι ελεύθερο για ξεκινήματα, αποφάσεις και πρωτοβουλίες, ενώ σταδιακά θ' αρχίσουν να προχωρούν θέματα που είχαν κολλήσει. Αποκαθίσταται η επικοινωνία, και οι μετακινήσεις γίνονται πιο εύκολα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την τυχερή σύνοδο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται στις 26/9, μια πολύ θετική επιρροή, η οποία αυτές τις μέρες αυξάνει τη χαρά και την αισιοδοξία, και μας βάζει στη νέα σεζόν με κέφι και με αίσθημα ελπίδας. Ευεργετικές νέες συνεργασίες και σχέσεις, ωραία κοινωνική ζωή. Βλέπουμε το γενναιόδωρο πρόσωπο της ζωής και των ανθρώπων. Ανοίγουν νέοι ορίζοντες.

Ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 27/9, ένα πολύ καλό ζώδιο για εκείνον, κι έτσι μέχρι τις 9/11 που θα κάτσει θα μας κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς στη δράση – η πειθαρχία, η σύνεση και οι προγραμματισμένες και σωστές κινήσεις οδηγούν στην επιτυχία. Θα έχουμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε τη ζωή μας και να την κάνουμε να πηγαίνει “ρολόι”.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ