H "κυριαρχία της ανοησίας” και η Ε.Ε.
vasilis-dalianis1

Βασίλης Δαλιάνης

H "κυριαρχία της ανοησίας” και η Ε.Ε.

Ο  πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου. Οι αυτόκλητοι απόγονοι του ¨Κολοκοτρώνη” και το ευρωπαϊκό Δίκαιο. 

Μια ακόμα απίστευτη κωλοτούμπα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Μια  κωλοτούμπα που ξεφτιλίζει για ακόμα μια φορά την Ελλάδα. Διότι δεν εμπλέκει μόνο την νομοθετική και εκτελεστική εξουσία, αλλά εμπλέκει δυστυχώς και την Δικαστική εξουσία.


Μια κωλοτούμπα  που δεν εξηγεί σε καμία περίπτωση τη “Συγγνώμη” του κυρίου Χουλιαράκη για τους  χρήσιμους ανόητους που κατηγορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση για την “υπόθεση Γεωργίου”.

Έξι χρόνια μετά την πλήρη χρεοκοπία της Ελλάδας, μιας χώρας της Ευρωζώνης που στηρίχθηκε αποκλειστικά και μόνο με ευρωπαϊκά κονδύλια, υπάρχουν ακόμα κάποια απίστευτοι άνθρωποι που θεωρούν ότι η φρίκη που ζήσαμε στην Ελλάδα, μπορεί να χρεωθεί σε κάποιους σκοτεινούς κύκλους που , για δικούς τους λόγους, θέλουν να υποδουλώσουν την Ελλάδα.

Τελευταίο παράδειγμα είναι η υπόθεση του  πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου. Δεν θα υπήρχε καν λόγος για αυτό το άρθρο, αν δεν είχαν δημοσιευθεί άρθρα που υποστήριζαν πως η Ε.Ε είχε σχέδιο να καταστρέψει την Ελλάδα, αν δεν υπήρχε δημοσίευση της Ένωσης Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων για την υποτιθέμενη “εισβολή” της Ε.Ε στη Δικαστική εξουσία και αν δεν υπήρχαν άρθρα, χρήσιμων ανόητων  που κατηγορούν την Ε.Ε.

Κλείσιμο

“Η υπόθεση Γεωργίου”, είναι ένα ακόμα παράδειγμα της πλήρους αδυναμίας κατανόησης της ευρωπαϊκής πραγματικότητας. Ο ευρωπαϊκός αναλφαβητισμός, δυστυχώς αγγίζει και την ελληνική Δικαιοσύνη. Ειδικά μετά την απόφαση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να στελεχώσει την ελληνική Δικαιοσύνη με συγκεκριμένα πρόσωπα...

Αυτό που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν αρκετοί στην Ελλάδα, που μιλούν για το Σύνταγμα της Ελλάδας, τους Νόμους του Κράτους και την Εθνική Ανεξαρτησίας είναι ότι ευτυχώς ή δυστυχώς , το Δίκαιο της Ευρωπαικής Ένωσης υπερισχύει κάθε εθνικού Δικαίου και κάθε Συντάγματος.


Το πρωτογενές και παράγωγο Δίκαιο της Ε.Ε., ήτοι Συνθήκες, και κανονισμοί υπερισχύουν οποιοδήποτε εθνικού Δικαίου. Αλίμονο, αν μια sui generis Ομοσπονδία, έπρεπε να ακούει τα εθνικά Συντάγματα. Αυτό άλλωστε είναι η  Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Το άρθρο 28 του Συντάγματος της Ελλάδας αναφέρει αυτό ακριβώς,  Η ίδια νομολογία εντοπίζεται στην Γερμανία, την Γαλλία, την Ιταλία την Μεγάλη Βρετανία, την Τσεχία, κλπ.



Όσο και να φαίνεται παράξενο, η Ε.Ε δεν παρεμβαίνει στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Θέτει απλώς ζήτημα Δικαιοδοσίας. Η ελληνική πλευρά είναι αυτή που για ακόμα μια φορά, αμφισβητεί το Δίκαιο της Ε.Ε.

Δύσκολο να κατανοήσει το προφανές, μια χώρα στην οποία ένας Αρτέμης Σώρρας “πουλάει τρισεκατομμύρια”.

Το Ευρωπαϊκό Δίκαιο υπερισχύει κάθε Συντάγματος, κάθε χώρας της Ε.Ε.. Συνεπώς, όποιο κράτος- μέλος ακολουθεί το Δίκαιο της Ε.Ε. ακολουθεί την νομιμότητα.  Δύσκολο να ακουστεί από οποιονδήποτε εκπρόσωπο της κρατικής εξουσίας. Ποιος  τολμάει να κάψει τα ράσα του: 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ