Ελληνικό ποδόσφαιρο: Ανάψτε ένα φως να οργανωθούμε
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Ελληνικό ποδόσφαιρο: Ανάψτε ένα φως να οργανωθούμε

Τη μαργαρίτα μαδάνε οι φίλαθλοι και όχι μόνο για το πότε θα  αρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι κόντρες κυρίως σε επιχειρηματικό επίπεδο μεταξύ των ιδιοκτητών των ΠΑΕ και η ευκολία που έχει ο υφυπουργός αθλητισμού να αναβάλει αγωνιστικές στην αρχή πρωτάθλημα στη συνέχεια δημιούργησαν ένα ομιχλώδες τοπίο. Και στο  όχι και πολύ μεγάλο…βάθος έρχονται οι εκλογές στην ΕΠΟ. Εκεί θα συγκρουστούν στα…μαρμαρένια αλώνια οι επιχειρηματίες. Μπάχαλο.

Στο μεταξύ, με  επιστολή της στον Υφυπουργό Αθλητισμού, η FIFA ζητάει την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου σημειώνοντας ότι αφού η ΕΠΟ πήρε πίσω τις πρόσφατες αλλαγές που έκανε και προκάλεσαν τις αντιδράσεις της κυβέρνησης και της ποδοσφαιρικής αντιπολίτευσης.

Και στη μέση οι φίλαθλοι, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και η συνδρομητική τηλεόραση   περιμένουν. Οι ομάδες έχουν κάνει προετοιμασία η οποία στην πράξη ακυρώνεται αφού δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Τα προπονητικά τημ προσπαθούν να βρουν άκρη για πως θα κρατήσουν σε ρυθμό τους παίκτες. Πέντε μήνες χωρίς αγωνιστική δράση. Επιπλέον λόγω της αναβολής έναρξης του πρωταθλήματος θα μπουν εμβόλιμες αγωνιστικές και το πρόγραμμα θα βαρύνει για τους τρεις που παίζουν στην Ευρώπη, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ.
Η συνδρομητική τηλεόραση που είναι πυλώνας για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο
Κλείσιμο
βλέπει την επένδυσή της να απαξιώνεται. Και στέλνει μήνυμα σε όλους όσοι θα ήθελαν να επενδύσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Λέμε τώρα…
Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μία χρονιά που οι μεγάλες ΠΑΕ ενισχύθηκαν και το πρωτάθλημα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού όπως όλα προδικάζουν θα είναι το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών.

Την ίδια ώρα στην ΕΠΟ γίνεται μάχη για να φύγει το υπάρχον σύστημα και να έρθει ένα άλλο σύστημα. Είναι εμφανές ότι το θέμα δεν είναι η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά ποιος θα έχει τον έλεγχο στη λογική  ο βασιλιάς απέθανε, ζήτω ο βασιλιάς. Ξεκάθαρα πράγματα. Κανείς δεν κόπτεται στην Ελλάδα για το κοινό καλό. Δυστυχώς.
Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις λέει ο θυμόσοφος λαός και το τσιτάτο αυτό φαίνεται να αποτυπώνει όλα όσα  συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παίδες ανάψτε κανά φως να οργανωιούμε….   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK