Πολλές ατυχίες αυτή την εποχή με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Πολλές ατυχίες αυτή την εποχή με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου

Ο Άρης σχηματίζει δυο σημαντικές δυσμενείς όψεις αυτή τη περίοδο, που εφιστούν τη προσοχή σε ατυχήματα, εκνευρισμό αλλά και σε εξαπατήσεις. Ωστόσο σχηματίζονται και θετικές όψεις που προσφέρουν ωραίες στιγμές, θετικές εξελίξεις και αποσυμπίεση

Η σημαντικότερη αστρολογική επιρροή για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου είναι η κορύφωση της δυσμενούς συνόδου Άρη-Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη στις 24/8, η οποία αυτή την εποχή αυξάνει κατακόρυφα τα ατυχήματα, τις ατυχίες και τις βλάβες, όπως επίσης και το θυμό για πολλούς, ή ακόμα και τη βία. Τα ατυχήματα κυρίως προκαλούνται από επιπολαιότητα και κακή εκτίμηση δυνάμεων. Σπασίματα οστών. Προκαλεί αίσθημα παράλυσης κι εγκλωβισμού. Δοκιμάζονται στόχοι και ξεκινήματα, καθυστερούν ή εμποδίζονται σχέδια – πολλές ταλαιπωρίες, ειδικά και σε όσους ταξιδεύουν. Μια επιρροή που αυξάνει επίσης τα γεωλογικά φαινόμενα, όπως οι σεισμοί. Οι αρχαίοι αστρολόγοι θεωρούσαν τις όψεις Άρη-Κρόνου ως τις πιο δυσμενείς.

Σχηματίζει όμως και μια δεύτερη επικίνδυνη όψη ο Άρης, αυτή τη φορά με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 26/8, η οποία αυτή την εποχή φέρνει πολλές απογοητεύσεις, σημαντικά ψέματα και παραπλανήσεις, όπως επίσης και σύγχυση πορείας. Οι φαινομενικά εύκολες διέξοδοι και η φυγοπονία δημιουργούν περισσότερες περιπλοκές απ' αυτές απ' τις οποίες θέλαμε να ξεφύγουμε. Σημαντικές οι παγίδες αυτής της όψης. Προσοχή σε δηλητηριάσεις, σε χρήση χημικών και φαρμάκων, στο αλκοόλ, και στη τοξίνωση του οργανισμού γενικά.

Η ζωδιακές ομάδες των Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων χρειάζονται περισσότερη προσοχή στις προαναφερθείσες όψεις – ζωδιακές ομάδες που δοκιμάζονται αρκετά αυτή την εποχή.

Ωστόσο το διάστημα αυτό έχει και καλές επιρροές. Το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται στις 16/8 φέρνει αυτές τις μέρες ευχάριστες εκπλήξεις, αίσθημα ανανέωσης, ενθουσιασμό, επινοητικότητα και πρόοδο στη ζωή μας.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 18/8, ανανεώνει, βαθαίνει και δυναμώνει δεσμούς και συνεργασίες εκείνες τις μέρες, φέρνει νέους έρωτες, ενώ δίνει και μια τονωτική ένεση στα οικονομικά μας.
Κλείσιμο

Επίσης στις 18/8 κορυφώνεται η επιρροή της πρώτης έκλειψης της περιόδου, που δεν είναι δυσμενής όπως αυτές που ακολουθούν τον Σεπτέμβριο. Η έκλειψη αυτή μάς εστιάζει την προσοχή περισσότερο στο μέλλον αλλά και στους φίλους μας, στη δικτύωση και την τεχνολογία, όπως και σε ό,τι εναλλακτικό. Μας καλεί να προοδεύσουμε. Εφιστά την προσοχή σε επιπόλαιες κινήσεις και υπερβολές.

Η σύνοδος του Ερμή με τον τυχερό Δία φέρνει κάποια καλά νέα στη ζωή μας κοντά στις 22/8, όπως επίσης και ωραίες συναντήσεις και γνωριμίες. Ο νους γίνεται πιο αισιόδοξος και επικρατεί περισσότερο χιούμορ. Λαμβάνουμε ή βρίσκουμε πληροφορίες που μας ανοίγουν ή μας βελτιώνουν τη ζωή και την υγεία.

Και η Αφροδίτη συναντά τον Δία, με ακρίβεια στις 27/8, μια σύνοδος ιδιαίτερα ευεργετική για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα οικονομικά μας, οπότε και έρχονται καλές εξελίξεις σε όλα τα παραπάνω εκείνες τις μέρες. Ευνοεί ιδιαίτερα τις επαγγελματικές συνεργασίες, αλλά και τις συνεργασίες που αφορούν την υγεία, πχ με επαγγελματίες υγείας.

Ερμής και Αφροδίτη συναντιούνται στην Παρθένο στις 29/8, μια σύνοδος που γλυκαίνει την επικοινωνία και φέρνει όμορφες συναντήσεις, γνωριμίες, βόλτες και ταξιδάκια. Καθώς ο Ερμής ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος, τυπικά στις 30/8, υπάρχουν και πολλές συναντήσεις με άτομα απ' το παρελθόν και επανασυνδέσεις. Καθώς αυτή η σύνοδος γίνεται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου της Παρθένου, συναντάμε ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχουμε να ολοκληρώσουμε.


Έλενα Μένεγου
elenastra@hotmail.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ