Λύγισε η Ιτιά
pafilas_dimitris

Δημήτρης Παφίλας

Λύγισε η Ιτιά

Έχασε μοναδική ευκαιρία ο πρωθυπουργός να μας πει πόσους αμερικανούς συμβούλους είχε- και απο που πληρώθηκαν – κατά το α΄εξάμηνο του 2015 όταν περιδιάβαινε την Ευρώπη μαζί με τον πορτιέρη τον Γιάνη.

Έχασε μοναδική ευκαιρία ο πρωθυπουργός να μας εξηγήσει στο κοινοβούλιο πως χρησιμοποιήσαμε μόνο 5 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. ( sic)
Έχασε μοναδική ευκαιρία να μας εξηγήσει πως γίνεται να πουλάς ένα περιουσιακό στοιχείο σου  ( 350 δισ. ενεργητικό) μόλις στο 0,30 της λογιστικής αξίας ενω το ποσό που κατέβαλαν οι ξένοι επενδυτές ήταν μόλις 5 δισ. ευρώ.

Έχασε μοναδική ευκαιρία ο πρωθυπουργός να μας εξηγήσει γιατί το βράδυ του δημοψηφίσματος ,το κλίμα ήταν βαρύ παρά τη νίκη, όπως ήδη μας έχει πει ο Γιάνης, –  ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, έφαγε και ένα χαστούκι απο τον υπουργό επικρατείας κ. Νίκο Παππά.
Τελευταία, όμως, ο Πρωθυπουργός χάνει συνεχώς διότι δυστυχώς δεν μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για πολύ καιρό.

Ο εκλογικός νόμος θα ισχύσει για τις μεθεπόμενες εκλογές, για την συνταγματική αναθεώρηση δεν αρκούν να τρως ψάρια με τον Λεβέντη , ούτε οι πλαστικές καρέκλες που άπλωσε ο Καρανίκας στο προαύλιο του παλιού παλατιού του Ώθωνα. Και φυσικά, στην εξεταστική για τις τράπεζες ο πρωθυπουργός έχασε διότι απλά φοβήθηκε να είναι παρών. Καίτοι  σε πολλές περιπτώσεις, έχει δείξει πως είναι αδίστακτος, προχθές δίστασε να δώσει τις απαντήσεις. Λύγισε η Ιτιά. Που δεν είναι ούτε λουλουδιασμένη, ούτε μας έχει την καρδιά καμμένη.                           
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ