Δεν είναι απιστεύτου, είναι... Θεοπεφτάτου
pollatos

Μάκης Πολλάτος

Δεν είναι απιστεύτου, είναι... Θεοπεφτάτου

Αφού τα κατάφεραν σε 15 μήνες και ξεφτίλισαν την Αριστερά, αφού έβρισαν σαν φαντασιόπληκτους όσους τους πίστεψαν και τους ψήφισαν, τώρα γελοιοποιούν και την Κεφαλονιά

Μία βουλευτίνα έχει το νησί μας όλη κι όλη, μονοεδρική βλέπετε, βουλευτίνα η οποία 15 μήνες ήταν κρυμμένη, λάμποντας δια της απουσίας της. Και ξαφνικά η κυρία Αφροδίτη, η Θεοπεφτάτου ντε, αποφάσισε να δικαιολογήσει τον τίτλο της σαν γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και βγήκε στα ραδιόφωνα να εξηγήσει γιατί τα μέτρα είναι καλά, σωστά και δίκαια, τρομάρα της!

Και τι είπε η απιστεύτου; «Προσπαθήσαμε το ποσό του 23% στον ΦΠΑ να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλ. πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό, και γι' αυτό μοιράστηκε» είπε η Αφροδίτη, η Θεοπεφτάτου με την μπάσα φωνή της, που αν δεν άκουγες τι έλεγε, μπορεί και να σου έμοιαζε σχεδόν σοβαρή, μιλώντας σταθερά, με παύσεις και με λόγο φαινομενικά δομημένο.

Ακούστε όμως το επιχείρημά της: Μοιράζουν λέει τους φόρους, γιατί δεν γίνεται κάποιος και να πίνει, και να καπνίζει και να απολαμβάνει το καφεδάκι του! Κι εμείς οι υπόλοιποι Κεφαλονίτες, τι σου φταίμε κυρία μου να μας ξεφτιλίζεις; Που θα μας πεις αν πρέπει να πίνουμε καφέδες, ποτά ή να καπνίζουμε και θα πουλήσεις τις ανοησίες σου ότι δήθεν είναι και αποτέλεσμα μελέτης και σχεδιασμού εκεί στα ρετιρέ του ΣΥΡΙΖΑ; Ετσι αποφασίζουν από πού θα βρουν τα λεφτά;

Κλείσιμο
Κι εγώ λέω κυρία Θεοπεφτάτου ότι δεν πρέπει να παίρνεις 6.000 βουλευτική αποζημίωση και έξοδα παράστασης, και τζάμπα τηλέφωνα, και μπόνους συνεργάτες, και free αυτοκίνητα με χορηγούς τους ηλίθιους φορολογούμενους. 

Γιατί δεν αξίζετε τα λεφτά που παίρνετε για να μας κοροϊδεύετε μέσα στα μούτρα μας και να μας λέτε ότι δήθεν θρηνείτε σαν τον άλλο τον ανεκδιήγητο, τον Δημαρά που μας παραμυθιάζει με ατάκες του τύπου «ψηφίζω πράγματα που δεν θέλω». Ή τα άλλα τα ρεντίκολα που ξεπουλάνε για 99 χρόνια τη δημόσια περιουσία - μάλλον επειδή τα 100 είναι πολλά - αλλά τους ενοχλούσαν οι Σκουριές και το λιμάνι του Πειραιά! Και αντί να παραδεχτούν ότι τα ξεπουλάνε όλα μπιρ παρά, όπως έκαναν οι άλλοι κομμουνιστές στην Ανατολική Γερμανία μετά την επανένωση που κάθε μέρα ιδιωτικοποιούσαν και ένα κρατικό φιλέτο, αυτοί μας λένε ότι θα... αξιοποιήσουν την κρατική περιουσία! 

Είναι να σε πιάνει τρέλα με όλα αυτά που μας επιβάλλουν επειδή λέει προβλέπονταν στη συμφωνία του καλοκαιριού και ο κόσμος τα ήξερε, τα ενέκρινε και γι' αυτό τους ξαναέδωσε την εξουσία. Λες κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να γίνουμε κλοσάρ για να ολοκληρώσει την κωλοτούμπα με διπλό τόλουπ ο Τσίπρας, ώστε να κατακτήσει την πολιτική ενηλικίωση. Και την ίδια στιγμή να βρίζουν τους άλλους, τους πολιτικούς τους αντιπάλους, σαν αποικιοκράτες, οι Συριζαίοι που πάνε να κάνουν την Ελλάδα Banana Republic ξεπουλώντας όλη την κρατική περιουσία για 99 χρόνια. 

Και όλα αυτά τα κάνουν βουλευτές σαν τη Θεοπεφτάτου, την Καρακώστα που έχει το θράσος να βρίζει σαν φοροφυγάδες τους χαμηλοσυνταξιούχους που έπαιρναν τα ψίχουλα του ΕΚΑΣ, την Αυλωνίτου και την Καφαντάρη, που για χάρη της δημιούργησαν άλλον έναν άχρηστο οργανισμό με πρόεδρο τον σύζυγό της. Γι' αυτό και είναι μπετόν η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ: Επειδή αποτελείται από «εξαγορασμένους», ονειροπαρμένους, ανύπαρκτους και ψεκασμένους, σαν τον Σαντορινιό των Δωδεκανήσων που θέλει να μας πείσει ότι με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ ο λαός θα ωφεληθεί (περιμένετε και θα δείτε τι θα γίνει με το νερό και πόσο θα το χρυσοπληρώνουμε όταν ιδιωτικοποιηθούν η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ).

Γιατί όλοι αυτοί οι βουλευτές, οι δοτοί συνένοχοι του Τσίπρα, που βγήκαν από λίστες σας θυμίζω, αν πέσει η κυβέρνηση, όχι βουλευτιλίκι δεν θα ξαναδούν, αλλά ούτε τα 500-600 ευρώ που έβγαζαν το μήνα οι περισσότεροι από δαύτους. Γιατί οι άλλοι Συριζαίοι, οι πιο γνωστοί, κυρίως αυτοί που είναι στην κυβέρνηση ανήκουν στη μεγαλοαστική τάξη, όπως φαίνεται και από τα πόθεν έσχες τους. Αλλά στο πόπολο πουλάνε αριστεροσύνη και υπόσχονται παραδείσους, ενώ κάνουν τη χώρα Βενεζουέλα. Με τις υγείες μας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ