Αρκετές διαφωνίες κι εντάσεις, επιχειρηματικά αδιέξοδα
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Αρκετές διαφωνίες κι εντάσεις, επιχειρηματικά αδιέξοδα

Μια εύφλεκτη πανσέληνος έρχεται στις 21 προς 22 Μαΐου, η οποία προκαλεί εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Παράλληλα, κορυφώνεται αυτή την εποχή ξανά το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Κρόνου που φέρνει σοβαρά επιχειρηματικά προβλήματα αλλά και πολιτική παράλυση.

Υποχωρεί σταδιακά το ήρεμο κλίμα των δυο πρώτων εβδομάδων του Μαΐου, το οποίο μας επέτρεψε να ξεκουραστούμε, να απολαύσουμε τη ζωή και να ανακτήσουμε δυνάμεις, ενώ η είσοδος του Ήλιου και τις Αφροδίτης στους ανάλαφρους Διδύμους στις 20/5 και 24/5 αντίστοιχα θα κάνει τη διάθεση πιο ζωηρή κι επικοινωνιακή.

Η πανσέληνος του Μαΐου ωστόσο είναι αρκετά δυναμική αλλά και πολεμική, καθώς γίνεται μαζί με τον Άρη στον Τοξότη, γι' αυτό τις μέρες εκείνες θα οξυνθούν τα πνεύματα και δεν θα λείπει ο φανατισμός. Οι δύσκολες όψεις του Άρη με τον Ήλιο και την Αφροδίτη που κορυφώνονται στις 22/5 και 25/5 προσθέτουν στο εριστικό κλίμα και προκαλείται διχόνοια, ανταγωνισμοί, συγκρούσεις, ενώ σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται προσοχή γιατί θα βγουν οι διαφορές των ανθρώπων στην επιφάνεια. Το ίδιο και στις διεθνείς σχέσεις. Οικονομικά άγχη επίσης.

Μια ιδιαίτερα σημαντική όψη κορυφώνεται στις 26/5, το δύσκολο τετράγωνο Δία-Κρόνου, που σχηματίζεται για τρίτη και τελευταία φορά από πέρσι το καλοκαίρι, το οποίο επιδρά δυσμενώς σε μακροχρόνιο επίπεδο σε πολιτικά κι επιχειρηματικά θέματα, προκαλώντας πολλά εμπόδια και αδιέξοδα. Είναι αδύνατον προς το παρόν να υπάρξει ανάπτυξη, αντιθέτως, φαίνεται να κλείνουν επιχειρηματικοί κύκλοι, για να ξεκινήσουν νέα πράγματα απ' το φθινόπωρο που αναμένονται ανοίγματα. Σε πιο προσωπικό επίπεδο στον καθένα μας, η όψη αυτή εφιστά την προσοχή σε ανώριμες κινήσεις που θα έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις στη ζωή μας.

Ωστόσο ο μήνας κλείνει με μια ευεργετική όψη να κορυφώνεται στις 31/5, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που σχηματίζεται για τρίτη φορά απ' τον Απρίλιο, μια επιρροή που μας βοηθά να κάνουμε σημαντικές επαφές και με άτομα επιρροής, να γνωρίσουμε ανθρώπους με τις ίδιες ιδέες και να προχωρήσουμε σε συμφωνίες. Ευνοεί ειδικά τις οικονομικές κι επαγγελματικές συζητήσεις, ρυθμίσεις και συμφωνίες. Μια επιρροή που βαθαίνει και κάνει πιο ουσιαστική την επικοινωνία και τη σκέψη.
Κλείσιμο

elenastra@hotmail.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ