Ο κ. “ Πιτέλας” ψηφίζει Σύριζα και είναι στο Δημόσιο ;
pafilas_dimitris

Δημήτρης Παφίλας

Ο κ. “ Πιτέλας” ψηφίζει Σύριζα και είναι στο Δημόσιο ;

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα που στην Εκκλησία διδάσκουν την ταπείνωση, ίσως δεν θα έπρεπε να σας θυμίσουμε ότι, ήδη έχουμε γράψει “Τέλος Μαρτίου η παράδοση – Φταίνε οι κακοί ξένοι'”.

Η παράδοση από το συνοθύλευμα της κυβέρνησης Σύριζα- Ανελ συντελέστηκε ένα μήνα μετά και ήδη η κυβερνητική εκπρόσωπος Ο. Γεροβασίλη κήρυξε την πρεμιέρα του έργου “Φταίνε οι κακοί ξένοι” λέγοντας “Ο κ. Πιτέλας” ( σ.σ αναφερόταν στον Τζιανι Πιτέλα, επικεφαλής των σοσιαλιστών στην Ευρωβουλή)

Κανείς απο τους ξένους πλέον δεν πιστεύει στα όσα λένε από το Μέγαρο Μαξίμου, και εννοούμε, κυρίως, τους ξένους επενδυτές. Αυτοί οι οποίοι βάζουν τα λεφτά και μια χώρα πηγαίνει παρακάτω. Ο πρωθυπουργός προτίμησε να κοροϊδέψει τους πάντες και συνέχισε να το κάνει πιστεύοντας στα όσα του ψιθύριζε στο αυτί η καγκελάριος για τους πρόσφυγες ; Ενεργοποίησε μια νάρκη η οποία είναι άγνωστο πότε θα σκάσει στην ελληνική επικράτεια, ενω είναι άγνωστες οι συνέπειες με τα όσα συμφωνήθηκαν σε εθνικό επίπεδο με το ΝΑΤΟ.
Ας γυρίσουμε, όμως, στην ρημάδα την αξιολόγηση. Αν υποθέσει κανείς ότι, τα παρόντα μέτρα ψηφίζονται και αρχίζουν να εφαρμόζονται οι συνέπειες για την οικονομία θα είναι ολέθριες. Συνεπώς, μπορεί κανείς να εικάσει ότι, οι δανειστές πέτυχαν
 να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Σύριζα. Φέρτε μέτρα του είπαν. Και ο Τσίπρας έφερε το 24% στο ΦΠΑ, τους υπόλοιπους

Κλείσιμο
δυσβάσταχτους φόρους, τις ασφαλιστικές εισφορές κλπ. Δεν άγγιξε πάλι το Δημόσιο. - Σας έφερα τα μέτρα είπε ο Τσίπρας, τι σας νοιάζει από ποιούς θα τα πάρω ;  Εδω έκανε το κρίσιμο λάθος ό άνθρωπος που οδήγησε σε 3 εκλογές την χώρα κλείνοντας το οξυγόνο των τραπεζών με συνολική ζημιά 100 δισ. ευρώ. Αν θελήσει να κάνει πάλι εκλογές το δίλημμα θα είναι ποιός θα πληρώσει το λογαριασμό. Θα πληρώσει ο ιδιωτικός τομέας ή θα πληρώσει ο Δημόσιος ; Ποιοί δημόσιοι υπάλληλοι θα έχουν θέση τα επόμενα χρόνια στο κράτος ; Οι σημερινοί που θα καθίσουν την ερχόμενη Τρίτη ή νέοι που θα φέρουν έσοδα στα ταμεία του κράτους ;
Θα μου πείτε ότι ψηφίζουν και οι δημόσιοι υπάλληλοι πολλοί από τους οποίους επιδιώκουν να συνεχιστεί το σημερινό χάος.

Ναι, αλλά ψηφίζουν κι άλλοι όπως η γηραία καθαρίστρια απο το Δρομοκαϊτειο που παρακαλούσε να πληρωθεί τους μισθούς που έφεραν το πλεόνασμα του 0,7%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network