Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις

Έκρυθμη η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκατοντάδες  οι αναλύσεις για το ποιος και τι φταίει. Τελικό συμπέρασμα. Μία από τα ίδια

Η κυβέρνηση εδώ και έναν χρόνο προσπαθεί να βάλει μία τάξη. Αλλά πού έχει μπει τάξη για να τη δούμε και στο ποδόσφαιρο. Καλές προθέσεις υπάρχουν αλλά όπως αναφέρει  και το ρητό «ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις».

Το μαχαίρι δεν μπαίνει στο κόκκαλο (sic) γιατί δουλειά των πολιτικών είναι να προσπαθούν να κρατήσουν ισορροπίες και να εξυπηρετήσoυν προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες ! Το ποδόσφαιρο είναι προέκταση της πολιτικής και όταν συγκρούονται επιχειρηματίες  πάνω στο πράσινο παλκοσένικο, τότε πιάσε το αβγό και κούρεφτο.

Η ουσία είναι ότι απώτερος σκοπός κάθε φορά, όλων,  είναι το «ο βασιλιάς πέθανε ζήτω ο βασιλιάς».

Κλείσιμο
Πρώτο μεγάλο θύμα ήταν η Εθνική Ελλάδος. Θυμάστε τι έγινε στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας. Κομμάτια γύρισαν πίσω γιατί κομμάτια πήγαν εκεί.

Η καχυποψία  κυριαρχεί οπότε κάθε κίνηση-απόφαση βρίσκει και θα βρίσκει  τοίχο. Όλοι να καθίσουν στο τραπέζι και να συμφωνήσουν σε κάτι, είναι θέμα χρόνου να τα σπάσουν όταν η μπάλα αρχίσει να κυλάει στο χορτάρι. Βλέπετε ότι συμβούλιο αρχηγών γίνεται για να σωθεί η πατρίδα και πάλι δεν βγάζουν άκρη και μας αφήνουν όλους στο έλεος του Θεού και των πολιτικο-οικονομικών συμμάχων και συμφερόντων που το κάθε κόμμα εξυπηρετεί. Βουλιάζει η χώρα και δεν μπορούν να συμφωνήσουν πως θα τη σώσουν για το ποδόσφαιρο θα νοιαστούν. 

Δεν είναι εύκολη η λύση του γόρδιού ποδοσφαιρικού δεσμού. Όμως πρέπει να υπάρχει και αν όχι να…εφευρεθεί. Το καράβι βουλιάζει και μεις προσπαθούμε να σώσουμε τις βαλίτσες μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ