Πολεμικό κλίμα στο πρώτο κομμάτι του Φεβρουαρίου
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Πολεμικό κλίμα στο πρώτο κομμάτι του Φεβρουαρίου

Ξεκινά έντονα και με εριστικές διαθέσεις ο Φεβρουάριος, λόγω του πολεμικού τετραγώνου Ήλιου-Άρη, ενώ και οι σχέσεις περνούν από κρίσεις, όμως υπάρχουν και θετικές επιρροές.

Την πρώτη του μήνα κορυφώνεται το νευρικό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, που προκαλεί αεικινησία, πολλές σκέψεις και απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Φέρνει μεν συνειδητοποιήσεις και έξυπνες ιδέες, όμως μας κρατά σε υπερδιέγερση – δυσκολία στον ύπνο για πολλούς. Βλάβες σε συσκευές.

Στις 6 Φεβρουαρίου κορυφώνονται πολλές όψεις. Το θετικό τρίγωνο Ερμή-Δία φέρνει κάποια ευχάριστα νέα στη ζωή μας εκείνες τις μέρες, αυξάνει το χιούμορ, ενώ μπορεί να κάνουμε ελπιδοφόρες γνωριμίες, συζητήσεις κι επαφές. Η Αφροδίτη όμως κορυφώνει δυσμενείς όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα, οι οποίες προκαλούν ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις: απότομοι χωρισμοί, ψυχρότητα, ίντριγκες, ζήλιες, πάθη. Διακοπή συνεργασιών. Ωστόσο μπορεί να ξεκινήσουν και νέες σχέσεις και συνεργασίες, με άτομα με τα οποία υπάρχει ουσιαστική επαφή και κοινός σκοπός.

Στις 7/2 κορυφώνεται το πολύ εριστικό τετράγωνο Ήλιου-Άρη, το οποίο αυτή τη περίοδο κάνει το κλίμα εύφλεκτο, αυξάνει τη βία, τον εγωισμό και τις συγκρούσεις, ενώ υπάρχει πολλή ενέργεια που θα πρέπει να διοχετευτεί πιο δημιουργικά, γιατί αλλιώς ελλοχεύουν ατυχήματα, πονοκέφαλοι, φλεγμονές. Προσοχή στις φωτιές.

Μια πολύ καλή όψη για τα οικονομικά και τις σχέσεις, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται στις 10/2, έρχεται όχι μόνο να επανορθώσει πληγές, αλλά και να πάει τα πράγματα παραπέρα. Αυξάνει τα έσοδα, φέρνει ευτυχείς εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, περισσότερη ευγνωμοσύνη, καλοσύνη, γενναιοδωρία κι εκτίμηση. Απόλαυση της ζωής.
Κλείσιμο

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου αναμένεται ήπιο, μια ανάπαυλα στις αστρολογικές επιρροές, γιατί ακολουθεί ένας Μάρτιος πολύ δυνατός με τις δύσκολες εκλείψεις του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ