Ο πιο αντιπαθητικός προπονητής
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Ο πιο αντιπαθητικός προπονητής

«Θάλασσα και πυρ, και γυνή τρίτον κακόν» έγραψε ο αρχαίος Έλληνας ποιητής, Μένανδρος τέσσερις αιώνες πριν την έλευση του Χριστού στη γη και έμελλε να εμπεδώσει το ρητό ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Τι κι αν είναι ο “special one”, ένας προπονητής γεμάτος τίτλους και περάσματα από μεγάλα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά clubs, τα έβαλε με γυναίκα και την πάτησε. Η κατάρα της  Εύας Καρνέιρο τον ξαπόστειλε!  Της γιατρού της Τσέλσι την οποία κατσάδιασε και έδιωξε από την ομάδα γιατί μπήκε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε παίκτη χωρίς την άδεια  του προπονητή.

Η γιατρός είχε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και προσέλκυσε τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Ζοσέ δεν το άντεξε και  βρήκε μία αφορμή για να την διώξει προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Από τότε τίποτα δεν είναι το ίδιο στην Τσέλσι η οποία πάει από το κακό στ χειρότερο στο αγγλικό πρωτάθλημα, όπου δεν σηκώνει κεφάλι.

 Η απομάκρυνση το Ζοσέ στην τρίτη του χρονιά στο Λονδίνο ήρθε για να επιβεβαιώσει ότι ο τύπος αυτός δεν αντέχει περισσότερο από δύο χρόνια σερί σε μία ομάδα. Και όπου έμεινε και τρίτη χρονιά απέτυχε παταγωδώς.  Στην πρώτη θητεία του στην Τσέλσι δεν πήρε το πρωτάθλημα τον τρίτο χρόνο και αποκλείστηκε στο Τσάμπιονς Λίγκ. Πήρε όμως δύο κύπελλα στην Αγγλία.
 Στην τρίτη σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν κέρδισε τίποτα.
Κλείσιμο

Όμως επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, γίνεται κατανοητό ότι ο Πορτογάλος «λιώνει» τους παίκτες του για να κερδίσει τους τίτλους και εκείνοι  μετά τα δύο χρόνια….τα φτύνουν από τη μεγάλη ένταση! Φέτος μπήκε και η Καρνέιρο στην εξίσωση και έδεσε το γλυκό!!!

Πιστεύω ότι είναι  ο πιο αντιπαθητικός προπονητής στην Ευρώπη όμως δείχνει να το απολαμβάνει.  Νομίζω τι κανείς δεν λυπήθηκε που τον έδιωξαν από το Λονδίνο. Όχι ότι θα χαθεί… αφού έχει εγγύηση για δύο χρόνια!
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ