Να φυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας ή να φύγουν
anastasiadis_themos

Θέμος Αναστασιάδης

Να φυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας ή να φύγουν


Τραγική επιβεβαίωση των χειρότερων φόβων μας: Δύο τουλάχιστον από τους εγκληματίες δράστες των επιθέσεων στο Παρίσι είχαν περάσει πριν από ένα μήνα από την Λέρο, στο πλαίσιο του γενικού κλίματος χαλάρωσης και υποδοχής οιουδήποτε ερχόταν, εν χορδαίς και οργάνοις!

Δεν είμαστε σίγουροι κάτα πόσον αντιλαμβάνεται κανένας στο Μαξίμου το ηθικό βάρος που εξ αντικειμένου ανακύπτει, και το τι θα έπρεπε να κάνουν πάραυτα οι αρμόδιοι αξιωματούχοι, ως ελάχιστη ένδειξη Ευαισθησίας και Τιμής για τις εκατόμβες των αθώων θυμάτων στο Παρίσι (ας μην παριστάνουν τους τύποις ανεύθυνους: Γιατί απ' τα νησιά μας πέρασαν 500.000 και απ' τη Βουλγαρία ούτε καν 50.000; Γιατί τους ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΜΕ! Όλους και μεταξύ αυτών και τους δολοφόνους).

Πιθανότατα όμως απορούμε αδίκως.

Κλείσιμο
Ενώ η Γαλλία και γενικά ολόκληρη η Ευρώπη συγκλονίζεται από την ανείπωτη τραγωδία και παίρνει ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για τη θανάσιµη απειλή της Τζιχάντ, η τραγική κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ διαπραγµατεύεται ακόµη για τους µετανάστες! Παρ' ότι εδώ και καιρό είχαμε την επικού µεγέθους παραδοχή από τους υπουργούς της ότι µεταξύ αυτών έχουν περάσει στη χώρα µας και ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, αλλά και τις απύθµενης βλακείας... απειλές κάποιων ηγετών µας ότι θα στείλουν στην Ευρώπη µετανάστες-τροµοκράτες, κανείς δεν κατάλαβε ότι πρέπει να αναθεωρηθεί πλήρως η µεταναστευτική πολιτική. Οταν οι άλλοι Ευρωπαίοι κλείνουν τα ΣΥΝΟΡΑ τους, εµείς θα παζαρεύουµε ακόµη πόσους ξένους θα φέρουµε στην Ελλάδα;

«ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ χωρίς αυστηρούς ελέγχους!», πρέπει να είναι η απάντηση. Κι αν αυτή η κυβέρνηση πιστεύει ότι η χώρα δεν… έχει σύνορα, ας βγει στον λαό να του πει ότι θα είναι το επόµενο θύµα κάποιου ακόμα τρελού τζιχαντιστή που τους «διέφυγε»! Συνειδητά! Να μας πουν αν μπορούν να φυλάξουν την Ελλάδα ή να ξεκουµπιστούν αμέσως οι εγκληματικά άσχετοι, η ανευθυνότητα των οποίων ήδη, σε ένα δεδομένο ποσοστό, σχετίζεται με το τι έγινε στην Γαλλία!


ΥΓ.: Και κοµµένα τα φλερτ µε την κάθε είδους τροµοκρατία, ξένη και ντόπια. Πόσους νεκρούς θέλουν να θρηνήσουµε για να γίνουν άνθρωποι; Ετσι «χάζευε» και η ∆ΥΣΗ τον ISIS να αποκεφαλίζει τους πολίτες τους χωρίς να κάνει τίποτα (πλην Πούτιν) και έγινε αυτό που έγινε. Και θα έχει κι άλλα. Κάντε το όπως οι ΗΠΑ µετά την 11/9. Ισοπεδώστε τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK