Οι «μαγκιές» με το twitter στοιχίζουν ακριβά!
stefanakidis

Βασίλης Στεφανακίδης

Οι «μαγκιές» με το twitter στοιχίζουν ακριβά!

Και να θέλουμε να δώσουμε «περίοδο χάριτος» στη νέα μας κυβέρνηση που ανέλαβε να επαναδιαπραγματευτεί με τους δανειστές και να εφαρμόσει ένα παράλληλο με το μνημόνιο πρόγραμμα που θα μας ανακουφίσει και θα απαλύνει τον πόνο από τα μέτρα που έρχονται, δεν μας αφήνουν πολλά από τα πρόσωπα του κυβερνητικού επιτελείου

Και τούτο γιατί πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της πένας του Προεδρικού Μεγάρου αυτά που έρχονται στο φως, δεν είναι καθόλου μα καθόλου ενθαρρυντικά ούτε για την ομοιογένεια της κυβέρνησης ούτε για το «μπετονάρισμα» με τους ΑΝΕΛ.

Πρώτος άνοιξε το χορό των επιφυλάξεων ο Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος αντέδρασε εκφράζοντας τη λύπη του στην υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμένου λόγω των ακραίων, ρατσιστικών και ομοφοβικών απόψεων του που αναρτούσε  αφειδώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπροστά στις οποίες ωχριούσαν ακόμα κι αυτές της Χρυσής Αυγής!

Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Βασιλική Κατριβάνου της ομάδας των «53», προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και ζήτησε την απομάκρυνσή του, πριν προλάβει να καθίσει στην πολυθρόνα του! Μόνο ο απερχόμενος υπηρεσιακός υπουργός Νίκος Χριστοδουλάκης μπόρεσε και διέγνωσε τις τεράστιες δυνατότητες του Δημήτρη Καμμένου να φέρει... πολλές επενδύσεις!

Κλείσιμο
Από το στρατόπεδο των ΑΝΕΛ όμως έχουμε άλλη μια απασφάλιση από ένα ακόμα φανερό ομοφοβικό, τον κ. Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος απειλεί θεούς και δαίμονες γιατί για άλλη μια φορά κόπηκε από τα κυβερνητικά σαλόνια! Θύμα κι αυτός όπως και ο συνάδελφός του εν ΑΝΕΛ, της πολυπραγμοσύνης τους με τα twitter και τα Facebook.

Λες και τους υποχρέωσε κανείς, όποια ανοησία τους έρχεται από την εσωτερική τους μαυρίλα, να την κοινοποιούν στους... ομοϊδεάτες τους! Κι αυτό χωρίς κανένα κόστος.

 Όμως αυτά τα  διαολεμένα μέσα, δυστυχώς ανά πάσα ώρα και στιγμή επιβεβαιώνουν αυτό που  ευφυώς πολλούς αιώνες πριν είχαν πει οι Ρωμαίοι: verba volant, scripta manent.

Αν και σήμερα και τα λόγια δεν φεύγουν εύκολα, καθότι και ο λόγος καταγράφεται.  Και γι αυτό όσοι διεκδικούν δημόσια αξιώματα πρέπει πριν ανοίξουν το στόμα  ή τον  διαδικτυακό τους λογαριασμό, να σκέφτονται διπλά και τριπλά.

Πέραν αυτών όμως, η σημερινή μέρα μας προσέφερε πολλούς ακόμα λόγους για να μειδιάσουμε ( για γέλια που διάθεση). Η της ομάδας  των 53 κι αυτή, η  κυρία Θεανώ Φωτίου, μας προετοίμασε να πορευτούμε  εφεξής με... γεμιστά, καθώς με πολύ φθηνά υλικά, μπορούμε να απολαύσουμε ένα καταπληκτικό πιάτο!

Η δε έτερη υφυπουργός, εκ Γιαννιτσών ορμώμενη, κυρία Θεοδώρα Τζάκρη και η έχουσα το προβάδισμα μαζί με τον κ. Κουρουμπλή έναντι των άλλων συντρόφων τους, να έχει ψηφίσει  δύο μνημόνια, μας υποσχέθηκε ότι επί των ημερών της θα καπνίσουν πολλά... φουγάρα! Ένα πράμα σαν τη βιομηχανική επανάσταση αλλά με καθυστέρηση τριών αιώνων!

Με άλλα λόγια, για πρώτη μέρα, της δεύτερης φοράς αριστερής κυβέρνησης με ισχυρή εσάνς από Καμμένο, δεν ήταν και άσχημη η σοδειά. Μια καλή πρόγευση που αν μη τι άλλο μας προϊδεάζει πως, θα πεθάνουμε από πολλές άλλες αιτίες, εκτός από πλήξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ