Εικόνα διάλυσης στο φετινό φθινόπωρο
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Εικόνα διάλυσης στο φετινό φθινόπωρο

Αρκετά χαοτικό αναμένεται το φετινό φθινόπωρο, με τις δύσκολες όψεις του παραπλανητικού Ποσειδώνα να προκαλούν πολυδιάσπαση κι ασάφεια, ενώ χαρακτηριστική θα είναι η αυξημένη τάση συκοφαντιών και ψευδών διαδόσεων. Περίοδος εκλείψεων επίσης ο Σεπτέμβριος.

Ωστόσο ο Σεπτέμβριος ξεκινά καλά, με τη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη που κορυφώνεται την 1η του μήνα να φέρνει δυναμική επανεκκίνηση σε δεσμούς και συνεργασίες, όπως και σε αφημένα δημιουργικά project, ενώ υπάρχει και πολύ πάθος κι έμπνευση. Δεν λείπουν όμως οι εντάσεις και οι εγωισμοί στις σχέσεις. Η Αφροδίτη γυρνά σε ορθή πορεία στις 6/9, κι έτσι από κει και πέρα θα επιτρέψει και τη δημιουργία καινούργιων σχέσεων και συνεργασιών.

Η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 5/9 είναι μια ιδιαίτερα αναζωογονητική επιρροή, κι έτσι μπαίνουμε στη νέα σεζόν με αναγεννημένες δυνάμεις και βελτιωμένη υγεία. Ευνοεί δε τα επαγγελματικά ξεκινήματα και μια νέα διατροφή ή θεραπεία.

Τα ξεκινήματα τα ευνοεί και η θετική όψη Άρη-Ουρανού που κορυφώνεται στις 8/9, η οποία ωθεί σε γρήγορες κι έξυπνες κινήσεις, ενώ αυξάνει την δημιουργικότητα, την επινοητικότητα και το ένστικτο για επιτυχημένες πρωτοβουλίες, όχι μόνο σε επαγγελματικά θέματα. Μια επιρροή που φέρνει πρόοδο.

Κλείσιμο
Η επικοινωνία θα δυσκολευτεί κοντά στις 9/9, με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα να προκαλεί επικοινωνιακά μπλακ-άουτ αλλά και δυσκολίες στις μετακινήσεις. Έμμονες ιδέες, “σκοτεινές” σκέψεις, ίντριγκες, αποκάλυψη μυστικών, ξεκαθαρίσματα με συγγενείς ή συναδέλφους και συμμαθητές.

Στις 13/9 γίνεται η πρώτη έκλειψη της περιόδου, που είναι Ηλιακή, ενώ καθώς θα γίνει στο ζώδιο της Παρθένου, η επιρροή της θα σηματοδοτήσει μια περίοδο με κρίσεις αλλά και με ξεκινήματα σε θέματα εργασιακά και υγείας (νέοι ιοί ή ασθένειες, αλλά και νέες θεραπείες). Καλή εποχή για να αλλάξει κάποιος συνήθειες, διατροφή κλπ, ενώ τυχόν τέτοιες αλλαγές θα φέρουν ευεργετικά κι αναγεννητικά αποτελέσματα.

elenastra@hotmail.com


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ