Ο ελληνικός αθλητισμός υπερασπίζεται την υπερηφάνεια της πτωχευμένης Ελλάδας
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Ο ελληνικός αθλητισμός υπερασπίζεται την υπερηφάνεια της πτωχευμένης Ελλάδας


Ενώ η χώρα βιώνει μια πρωτοφανή οικονομική κρίση και όλα φαίνονται πολύ δύσκολα, ο ελληνικός αθλητισμός συνεχίζει να κρατάει τη σημαία ψηλά με διακρίσεις σε πάρα πολλά αθλήματα, σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σε όλες τις ηλικίες. Αθλήματα όπως το πόλο, η κολύμβηση, η ιστιοπλοΐα, το μπάσκετ, το βόλεϋ προβάλουν μία άλλη εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.


Κυριολεκτικά και δίχως ίχνος υπερβολής, οι Έλληνες αθλητές στηρίζονται  στο ταλέντο τους, στα προσωπικά τους θέλω και με ψυχή και αυταπάρνηση πετυχαίνουν άθλους.  Κόντρα σε κράτη με σοβαρές υποδομές, οικονομική βοήθεια και υψηλού επιπέδου τεχνική στήριξη, τα ελληνόπουλα οχι μόνο δεν πτοούνται αλλά υπερβαίνουν τις δυσκολίες δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής που έχει ο ελληνικός λαός.

Σε μια εποχή που είμαστε οι φτωχοί συγγενείς της Ευρώπης και μας κοιτάνε όλοι αφ' υψηλού και κάποιες φορές με λύπηση, έρχονται  οι Έλληνες αθλητές  να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της περηφάνιας.
Κλείσιμο

Και όλα αυτά χωρίς βοήθεια από το κράτος και τις αθλητικές ομοσπονδίες που επικαλούνται την έλλειψη χρημάτων για την απουσία τους.

Παρ´ όλα αυτά  "καπηλεύονται" τις επιτυχίες των αθλητών οι οποίοι ειναι μόνοι τους στην προσπάθεια που κάνουν με τους γονείς να πληρώνουν τις περισσότερες φορές την προετοιμασία τα ταξίδια και τους προπονητές!

Στα μαύρα χρόνια της Ελλάδας ο ελληνικός αθλητισμός παλεύει για να φωτίζει το βάθος του τούνελ.

Ο ελληνικός αθλητισμός υπερασπίζεται την υπερηφάνεια της πτωχευμένης Ελλάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK