Μήνας δοκιμασιών και καθυστερήσεων ο Μάιος
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Μήνας δοκιμασιών και καθυστερήσεων ο Μάιος

Μπορεί να ξεκινά με μια ερωτική πανσέληνο και με αίσθημα ανανέωσης ο Μάιος, όμως όσο προχωρά ο μήνας τα πράγματα θα γίνουν κάπως απογοητευτικά, με τις πολλές Κρόνιες όψεις αλλά και με τον ανάδρομο Ερμή να αναστέλλουν τις εξελίξεις και να φέρνουν αρκετές αναποδιές.

Θα δοκιμαστούν λοιπόν οι αντοχές μας με τις δυσμενείς του Κρόνου, αρχικά κοντά στις 3/5 που κορυφώνεται η αντίθεσή του με τον Ερμή, η οποία φέρνει πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, ενώ ο ένας δυσκολεύεται να καταλάβει τον άλλον. Θέματα εκπαιδευτικά κι εξετάσεων πιθανόν να παρουσιάσουν προβλήματα, κάτι στο οποίο θα συμβάλλει και η επιρροή του ανάδρομου Ερμή που θα ξεκινήσει απ' τα μέσα του μήνα.

Στις 15/5 κορυφώνεται η αρκετά δύσκολη αντίθεση Άρη-Κρόνου, μια απ' τις πιο δυσμενείς αστρολογικές επιρροές, η οποία ήδη απ' τις αρχές Μαΐου μπλοκάρει τις εξελίξεις, προκαλεί αίσθημα παράλυσης και εμποδίζει την πραγματοποίηση των θέλω μας. Οι επιθυμίες και οι στόχοι μας θα δοκιμαστούν. Δεν είναι καλή εποχή για ξεκινήματα, σε συνδυασμό άλλωστε και με τον ανάδρομο Ερμή. Μόνο η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου ευνοεί τα ξεκινήματα. Η όψη αυτή εφιστά την προσοχή σε ατυχήματα, ειδικά σπασίματα οστών των χεριών και ποδιών. Εντείνει δε τα προβλήματα στους τομείς της εκπαίδευσης, της επικοινωνίας και των μετακινήσεων.

Η πανσέληνος στις 4 Μαΐου γίνεται στον Σκορπιό, μια ιδιαίτερα ερωτική αλλά και μεταμορφωτική επιρροή – παλιά πράγματα πεθαίνουν και αναγεννιόμαστε. Αναγέννηση στην οποία βοηθά και το πολύ καλό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 6/5, μια όψη που φέρνει και ενίσχυση οικονομική κι επαγγελματική. Προσοχή στις μέρες της πανσελήνου χρειάζεται σε υπερβολές κάθε είδους και στην επιπολαιότητα.

Κλείσιμο
Στις 9/5 κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, το οποίο μας κάνει να είμαστε εκτός τόπου και χρόνου τις μέρες εκείνες, προκαλεί αφηρημάδα και έντονη τάση ονειροπόλησης, ενώ προσοχή χρειάζεται σε απώλειες αντικειμένων, χρημάτων, κλειδιών κλπ, αλλά και σε εξαπατήσεις, αυταπάτες και απογοητεύσεις. Λέγονται πολλά ψέματα αυτές τις μέρες.

elenastra@hotmail.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network