Η άνοιξη μπήκε και πλανητικά
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Η άνοιξη μπήκε και πλανητικά

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου έρχεται να ανανεώσει τις δυνάμεις μας, με τις θετικές όψεις του Πλούτωνα να προσφέρουν αίσθημα αναγέννησης, ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα τα ξεκινήματα

Δεν λείπουν τα δύσκολα σημεία βέβαια. Το τετράγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται στις 18/4 ωθεί αυτή τη περίοδο σε ακραίες κι επιπόλαιες κινήσεις, σε φανατισμό, αδιαλλαξία και δογματισμό, ενώ προσοχή χρειάζεται σε ατυχήματα από αμέλεια κι αδεξιότητα. Μια όψη που διογκώνει τον εγωισμό και τον θυμό. Η διαχείριση του προβλήματος των μεταναστών γίνεται βιαστικά κι επιπόλαια επίσης.

Στις 19/4 κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο είναι πολύ ρομαντικό μεν, όμως ελλοχεύουν εξαπατήσεις ερωτικές και οικονομικές – κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Πολλοί αυτές τις μέρες θα σπεύσουν να ερωτευτούν άτομα ακατάλληλα ή δεσμευμένα, σε μια προσπάθεια να βρουν ανακούφιση στο αίσθημα ανικανοποίητου.

Με το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται στις 21/4, λέγονται λόγια υπερβολικά και γίνονται επικοινωνιακές γκάφες. Βέβαια κρατά το χιούμορ και την αισιοδοξία ψηλά, όμως δεν λείπει η αφέλεια και η επιπολαιότητα στη σκέψη και στο λόγο. Τις ίδιες μέρες ο Ερμής συναντά τον Άρη, μια σύνοδος που φέρνει νέες ιδέες μεν αλλά προκαλεί εκνευρισμό και προκλητικότητα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις.

Τα εξαιρετικά τρίγωνα του Πλούτωνα που κορυφώνονται 21 και 22/4 δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για νέα ξεκινήματα. Προσφέρουν εσωτερική δύναμη και στήριξη απ' τη ζωή και τις καταστάσεις – η ζωή αναγεννάται.

Ο υπόλοιπος Απρίλιος θα είναι ξεκούραστος, σταθεροποιητικός και χαλαρός, με πολλούς πλανήτες απ' το αργό ζώδιο του Ταύρου να κάνουν ανάλογα βραδείς τους ρυθμούς, οι οποίοι θα μας επιτρέψουν να απολαύσουμε την άνοιξη, τη ζωή και τον έρωτα.
Κλείσιμο

Έλενα Μένεγου
elenastra@hotmail.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα