Έκλειψη στον Ζυγό: Προσωπικές και διεθνείς σχέσεις στο στόχαστρο
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Έκλειψη στον Ζυγό: Προσωπικές και διεθνείς σχέσεις στο στόχαστρο

Ανατροπές σε προσωπικές και διεθνείς σχέσεις φέρνει αυτή τη περίοδο η έκλειψη Σελήνης, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται στις 4 Απριλίου, ενώ σίγουρα οι ισορροπίες αλλάζουν σε πολλά επίπεδα, καθώς πρέπει να συμπεριλάβουμε και άλλους ανθρώπους στη ζωή μας.

Η έκλειψη αυτή, που είναι η τελευταία για το πρώτο εξάμηνο του 2015, ενεργοποιεί το ισχυρό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και εντείνει τις συγκρούσεις μεταξύ κατεστημένου και προόδου, μεταξύ των δυνάμεων της εξέλιξης και των δυνάμεων της αδράνειας. Δύσκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες, όμως αυτό είναι ακριβώς το ζητούμενο του Ζυγού, ο οποίος τώρα θα προσπαθήσει να αναβιβάσει το σημείο ισορροπίας πιο ψηλά, κάτι που προκαλεί κρίσεις.

Μια έκλειψη που δυναμικά φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα δικαίου, ισότητας αλλά και των ανθρώπινων σχέσεων και συνεργασιών. Δεσμοί που δεν ήταν αρμονικοί, πραγματικά συντροφικοί και με αμοιβαιότητα, τελειώνουν πιθανόν απότομα τώρα, όμως προκύπτουν νέες σχέσεις και συνεργασίες στις οποίες μπορούν να αναπτυχθούν καλύτερα τα παραπάνω.

Στις 2 Απριλίου κορυφώνεται η πολύ τυχερή όψη Ήλιου-Δία, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει επιτυχίες, ανοίγματα, ευκαιρίες και ανοιχτές πόρτες, ενώ αυξάνει την αισιοδοξία, την χαρά και την δημιουργικότητα. Την ίδια μέρα δε κορυφώνεται και το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, το οποίο βοηθά την επικοινωνία, προσφέρει αξιοπιστία, κι έτσι είναι πολύ καλές μέρες για συμφωνίες και ξεκινήματα.

Ο Ήλιος στις 5 και 6 Απριλίου κορυφώνει ισχυρές όψεις με Πλούτωνα και Ουρανό, οι οποίες προκαλούν εμμονές, καθάρσεις, εμπόδια απ' τη μοίρα, ξαφνικά γεγονότα, σοκ, ατυχήματα και αρκετή νευρικότητα. Η θετική γωνία Ερμή-Δία όμως ταυτόχρονα, φέρνει και κάποια καλά νέα ή ευτυχείς συναντήσεις.

Δεν λείπουν τα επικοινωνιακά μπλακ-άουτ κοντά στις 8/4 με τις δυνατές όψεις του Ερμή, ενώ και θέματα συγκοινωνιών θα παρουσιάσουν προβλήματα. Οι όψεις αυτές επίσης φέρνουν ξεκαθαρίσματα και απομακρύνσεις σε συγγενικές σχέσεις.
Κλείσιμο

Ο Άρης ήδη απ' τις 31/3 μπήκε στο αργό ζώδιο του Ταύρου και μειώνει την αποφασιστικότητα, αυξάνει την αδράνεια αλλά και τις τάσεις πολυφαγίας και τρυφηλότητας. Οι στόχοι μας δεν πραγματοποιούνται καθόλου γρήγορα, μέχρι τις 12/5 που θα αλλάξει ζώδιο, παρά την επικοινωνιακή και νευρική υπερδιέγερση του Ερμή στον Κριό μέχρι τις 14/4.

Στις 15/4 κορυφώνεται η δυσμενής όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο, η οποία “στεγνώνει” τα οικονομικά αλλά και τα συναισθήματα, ενώ παρουσιάζονται σκληρές και απορριπτικές συμπεριφορές στις σχέσεις. Δοκιμάζονται οι δεσμοί.

elenastra@hotmail.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ