Ήσυχος και θετικός ο Φεβρουάριος στο μεγαλύτερο μέρος του
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Ήσυχος και θετικός ο Φεβρουάριος στο μεγαλύτερο μέρος του

Αισιόδοξα ξεκινά ο Φεβρουάριος, με την τυχερή πανσέληνο που κορυφώνεται αργά το βράδυ της 3ης προς την 4η Φεβρουαρίου να προσφέρει ευκαιρίες, ανοίγματα κι επιτυχίες.

Ένας ήρεμος και θετικός μήνας, κυρίως τα δυο πρώτα δεκαήμερα, γιατί απ' τις 20/2 το κλίμα θα ζωηρέψει.

Η “φωτεινή” πανσέληνος στον Λέοντα γίνεται μαζί με τον ευεργέτη Δία, μια επιρροή που αυξάνει την χαρά, την γενναιοδωρία, την δημιουργικότητα, το χιούμορ και την εξωστρέφεια, ενώ ανοίγει πόρτες στη ζωή μας και βιώνουμε ξανά ελπίδα και νόημα. Περισσότερο δε ευνοούνται τα ζώδια της φωτιάς, Κριός, Λέων, Τοξότης, όμως όλοι σε κάποιο επίπεδο λαμβάνουμε τις ευλογίες της επιρροής της.

Δεν λείπει η επιπολαιότητα και οι υπερβολές, λόγω της αντίθεσης Ήλιου-Δία που κορυφώνεται στις 6/2, ενώ προσοχή χρειάζεται και σε σπατάλες.

Κλείσιμο
Οι αναθεωρήσεις του ανάδρομου Ερμή συνεχίζουν μέχρι τις 11/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, γι' αυτό καλό είναι μέχρι τότε να αποφευχθούν τα ξεκινήματα και οι αποφάσεις, εκτός αν ήταν κινήσεις που είχαν αναβληθεί στο παρελθόν. Ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει επίσης να φέρνει συναντήσεις με παλιούς φίλους και γνωστούς. Μετά τα μέσα του μήνα οι ρυθμοί της καθημερινότητας θ' αρχίσουν να επιταχύνουν, γι' αυτό έως τότε ας μην βιαζόμαστε.

Απ' τις 20/2 και μετά αρχίζει η δράση, με την είσοδο του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό να ωθούν σε πρωτοβουλίες, ξεκινήματα και νέες σχέσεις και συνεργασίες, ενώ οι θετικές τους όψεις με τον Κρόνο θα βοηθήσουν αυτά τα ξεκινήματα να γίνουν σε στέρεες βάσεις.

Δοκιμασίες ωστόσο προκαλεί το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου κοντά στις 23/2, και κατόπιν η σύνοδός του με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 26/2 προκαλεί χάος και αυξάνει τις αυταπάτες.

elenastra@hotmail.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ