Σταθερά ευρωπαϊκά
Πρώτο ΘΕΜΑ

Πρώτο ΘΕΜΑ

Σταθερά ευρωπαϊκά

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ενώ το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» υποστηρίζει σταθερά τόσον καιρό τις όποιες σοβαρές προσπάθειες έγιναν για να ξανασταθεί η χώρα μας στην Ευρώπη, συγχρόνως ήμασταν στόχος διώξεων ΟΛΩΝ των «τροϊκανικών» κυβερνήσεων, αλλά και των «γερμανοτσολιάδων» τους! Τρελό; Κι όμως!

Γιατί δεν το κάνουμε για καμία Ν.Δ., για κανένα ΠΑΣΟΚ, ούτε για να πλήξουμε καμιά Αριστερά, αλλά επειδή πιστεύουμε ότι ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ μπορούν να τελειώσουν κάποια στιγμή τα βάσανα του ελληνικού λαού. Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ. Σε αυτή την κατεύθυνση θα επιμείνουμε αταλάντευτοι, έστω και αν άλλα υποτιθέμενα «μεγάλα» media σκύβουν το κεφάλι στις σκοπιμότητες και στους νέους εκκολαπτόμενους «Καίσαρες» που μας έφεραν ξανά στο χείλος του γκρεμού.

Αρα, ό,τι κι αν βγάλει η κάλπη, εμείς, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ πάντα ή και με κόστος, θα στηρίζουμε όποιον πασχίζει αληθινά να μείνουμε στο ευρώ πάση θυσία, και θα ξεσκεπάσουμε ασυμβίβαστα αλλά έντιμα και δημοσιογραφικά όποιον πάει να κάνει την πατρίδα μας τριτοκοσμική. Κανένα δέλεαρ ή αντάλλαγμα, ούτε εκβιασμοί και διώξεις πρόκειται να μας σταματήσουν. Δεν μας έχει τυχαία ο πολίτης 10 χρόνια τώρα στην πρώτη θέση, παρότι πολλοί προσπάθησαν να μας εξοντώσουν ηθικά,οικονομικά, ακόμα και φυσικά. Δεν σκύβουμε το κεφάλι σε κανέναν και με τίποτα. Ματαιοπονούν όσοι ήδη ασχημονούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα