Catastrofa
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Catastrofa

Για να τρομάξετε από το απροσμέτρητο μέγεθος της παραφροσύνης των τρομολάγνων. Και για να αντιληφθείτε το μεγιστοτεράστιο εύρος μιας ασύλληπης καταστροφικής προπαγάνδας. Σκεφτείτε μερικά απλά πραγματάκια:

Ενα. Αν όσα ισχυρίζονται ο πρωθυπουργός της χώρας μαζί με την παρέα του είναι αληθινά. Σ αυτή τη σύντομη νοσηρή προεκλογική διαδρομή. Που όμοιά της ποτέ άλλοτε σε ολόκληρη την μεταπολιτευτική. Τότε η λογική πάει κάπως έτσι

Δύο. Ολα τα κόμματα, πλην ΚΚΕ (που επαγγέλεται την ανατροπή του καθεστώς), έπρεπε να συμμορφωθούν προς τας πρωθυπουργικάς υποδείξεις. Αφού μια διαφορετική στρατηγική θα μας ρίξει στα βράχια και η εθνική τραγωδία θα ολοκληρωθεί με Grexit. Catastrofa!

Τρία. Επομένως πολλά κόμματα το εξής ένα: Νέα Δημοκρατία. Με διαφορετικές σημαίες και διαφορετικούς αρχηγούς. Ολοι μα όλοι να χορεύουν στον ίδιο σκοπό. Αλλιώτικα catastrofa!

Τέσσερα. Επομένως κάθε έλληνας πολίτης που θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ η κάποιο άλλο κόμμα πλην Νέας Δημοκρατίας είναι στην πραγματικότητα ανεγκέφαλος, επιπόλαιος και στην χειρότερη περίπτωση προδότης!

Πέντε. Επομένως ομολογείται δημοσίως, από επίσημα, κυβερνητική χείλη ότι κάθε ίχνος πολιτικής, υπαγορεύεται, καθοδηγείται και ελέγχεται από Βερολίνο και Βρυξέλες. Αλλιώτικα catastrofa !
Κλείσιμο

Εξι. Επομένως κάθε ελληνική κυβέρνηση υποκείμενη σε καθημερινό έλεγχο, θα διεκπεραιώνει τις εντολές Βερολίνου και Βρυξελών. Αλλιώτικα catastrofa!

Εφτά. Επομένως οι ελληνικές κυβερνήσεις διεκπεραιώνουν πολιτικές που χαράσσονται από τα κέντρα της Ευρώπης. Αρα οικιοθελώς πρέπει να απαλλοτριώσουν τον εθνικό ρόλο τους. Αρα είναι οι «κλητήρες», οι φιλιππινέζες της Μέρκελ. Αλλιώτικα catastrofa!

Οκτώ. Επομένως ουδείς σοβαρός λόγος. Ούτε για εκλογές. Ούτε για ελληνική κυβέρνηση. Ούτε για ελληνικό κοινοβούλιο. Ούτε για τίποτα. Στο κάτω κάτω γιατί να πληρώνουμε κλητήρες με αμοιβές πρωθυπουργού, υπουργών και βουλευτών;

Εννιά. Επομένως εθνική κυριαρχία καμία. Εθνική αυτοτέλεια καμία. Εθνική πολιτική καμία. Αντε μόνο για να διορίζουμε τους γραμματείς μας και την πελατεία μας! Αλλιώτικα catastrofa!

Δέκα. Επομένως η Ελλάδα μετατρέπται σε αποικία και μπανανία. Αντε στην καλύτερη περίπτωση «παραλία». Οπου τα παιδιά μας θα κάνουν «παρέα» σε γερμανούς και εν γένει ευρωπαίους τουρίστες. Αλλιώτικα catastrofa!

Με απλά λόγια. Ολη αυτή η τρομολαγνεία. Ολη αυτή η εμφιλιοπολεμική μανία. Ολη αυτή η νοσηρή ρητορική καταλήγει σε ταφόπλακα της νεοελληνικής επικράτειας. Δηλαδή είτε Grexit η μετατροπή της χώρας σε παραλιακή νεο-αποικία του Βερολίνου!

Θα μου πείτε «πες πες κάτι στο τέλος μένει». Θα σας πω ένα πράγμα. Οσο εύκολα, με την τρομολαγνεία, μάζεψε, συσπείρωσε και μάντρωσε τα ψηφαλάκια της η στρούγκα της Νέας Δημοκρατίας, τόσο εύκολα Αύριο, θα τα χάσει. Καταστροφή στη χώρα σου έσπειρες, καταστροφή στο κόμμα σου θα λάβεις!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ