ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
«Χωρίς να ρίξει ούτε μια τουφεκιά»
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

«Χωρίς να ρίξει ούτε μια τουφεκιά»

Παραδομένος ψυχολογικά εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο Βιθέλντε Καλντερόν και υπέκυψε στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης «χωρίς να ρίξει ούτε μια τουφεκιά».

Όλοι περίμεναν ότι οι Ισπανοί θα πιέσουν όπως και το έκαναν από το πρώτο λεπτό αλλά κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος για την μη αντίδραση του Ολυμπιακού. Οι παίκτες του Μίτσελ δεν μπήκαν ποτέ στο κλίμα του αγώνα και ήταν εκτός  ρυθμού.

Η δεξιά πλευρά είχε πρόβλημα. Και τα τέσσερα γκολ μπήκαν από παιδαριώδη λάθη των ερυθρόλευκων, ειδικά τα δύο πρώτα. Δεν ξεχώρισε κανείς από τους Πειραιώτες, στο χειρότερο παιχνίδι τους φέτος στο  Τσάμπιονς Λίγκ. Έχασαν με κάτω τα χέρια και δεν κοίταξαν ποτέ στα μάτια την ομάδα του Σιμεόνε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έπαιζαν σε χαμηλές στροφές  και κάποια  τα γκολ έμοιαζαν  σαν  να μπήκαν σε προπόνηση. Ο Μίτσελ έκανε τις κινήσεις του από τον πάγκο, περνώντας τους Φουστέρ και Κασάμι στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του όμως έμοιαζαν να έχουν αποδεχθεί την κακή  τους μοίρα.

Κλείσιμο
Η  Ατλέτικο Μαδρίτης στο ρελαντί εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της ελληνικής ομάδας, με τον Μάντζουκιτς να φτάνει στο χατ-τρικ.

 Μαθηματικά οι ερυθρόλευκοι έχουν πιθανότητες πρόκρισης ακόμη και μετά την εκτός έδρας νίκη της Γιούβε  κόντρα στη Μάλμε. Θα πρέπει να κερδίσουν τους Σουηδούς στο Φάληρο και να χάσουν οι Ιταλοί στο Τορίνο από τους Ισπανούς.

Παράλληλα  ο Ολυμπιακός ακόμη και με ισοπαλία κόντρα στη Μάλμε, την τελευταία αγωνιστική, περνάει στο Γιουρόπα Λίγκ και συνεχίζει στην Ευρώπη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ