Λουλού
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Λουλού

Ψιτ αγόρια η Ελλη Παπαγγελή! «Μας τα πρηξαν οι αριστεροί επί τέσσερις δεκαετίες με τις αρλούμπες τους». Λέει η «ψιτ». Μας τα πρηξε και η «ψιτ» με την κορμάρα της!

Θα μου πεις είμαι σεξιστής. Εντάξει. Τι να κάνω κι εγώ; Μιλάει η γλάστρα; Ποτέ! Ομως εν Ελλάδι ομιλεί

Ως εκ τούτου καταφθάνει και ο Φαήλος Κρανιδιώτης σε ρόλο διορθωτή. Πως συνέβαινε στην πρώτη Δημοτικού; Κάπως έτσι. Ρωτάει η κυρία την μικρή Ελλη. Παιδάκι μου πόσο κάνει δύο και δύο; Τα χάνει η μικρή Λουλού. Για να κερδίσει χρόνο ρίχνει ματιές κενού βλέμματος στην νεκρή φύση!

Λοιπόν; Ξαναρωτάει αγριεμένη η δασκάλα. Θα μας πεις επιτέλους πόσο μας κάνουν δύο συν δύο; Μέσα στο αδιέξοδό της η μικρή Ελλη ρίχνει ματιές απελπισίας στους διπλανούς της. Κάποιο παιδάκι, γοητευμένο από τα κάλλη της Ελλης δείχνει με τα δαχτυλάκια του τον αριθμό τέσσερα

Τότε πετάγεται η Ελλη και λέει «κυρία ξέρω». Η κυρία με αναστεναγμό ανακουφίσεως περιμένει. Και η μικρή λέει «πέντε»! Προφανώς μπέρδεψε το τέσσερα με το πέντε και τα τέσσερα δάχτυλα με την μούντζα!

Προφανώς λοιπόν ο Φαήλος σπεύδει και διορθώνει ότι «ναι μεν υπήρξαν νεκροί αλλά ουδείς εντός του Πολυτεχνείου»
Κλείσιμο

Προφανώς η γλάστρα δεν είχε ακούσει περί Πολυτεχνείου. Λογικό θα μου πείτε. Σάμπως ήταν γεννημένη; Επομένως πως να ξέρει το κορίτσι!

Προφανώς βλέπει άφθονες αστυνομικές ταινίες. Και στα διαλείμματα όταν οι φίλοι της κουβεντιάζουν την υπόθεση του έργου εκείνη πετάγεται και τους διορθώνει «Αγοράκι μου μια ταινία να την βλέπεις με ανοικτά τα μάτια. Γιατί στην σκηνή μέσα στο εστιατόριο δεν σκοτώθηκε κανείς, Οι δολοφονίες έγιναν έξω στον δρόμο»

Προφανώς λοιπόν η Ελλη μπέρδεψε το Πολυτεχνείο με το θρίλερ «Η αρπαγή» (Taken). Προφανώς μπέρδεψε τον Στάλιν με τους εξεγερμένους. Και προφανώς μπέρδεψε την Χούντα του Παπαδόπουλου αλλά και του Ιωννίδη με την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά

Γιατί σου λέει η μικρή Λουλού. Είναι δυνατόν η κυβέρνησή μας να σκοτώνει φοιτητές; Καθόλου! Ε τότε όλα αυτά που διαδίδουν οι αριστεροί είναι αρλούμπες!

Σωστή η ομιλούσα γλάστρα. Προφανώς ουδείς εκ των καθοδηγητών της δεν την είχε ενημερώσει για δύο πράγματα. Το πρώτο ότι η «Νέα Δημοκρατία» ουδεμία σχέση έχει με την 21η Απριλίου. Πράγμα που αγνοούσε η Ελλη πιστεύοντας ακραδάντως ότι η ΝΔ είναι φυσική προέκταση της Χούντας

Και το δεύτερο ότι όλες οι κυβερνήσεις και όλα τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής, τιμούν κάθε χρόνο τα θύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Με απλά λόγια. Προφανώς οι καθοδηγητές και οι πολιτικοί «δάσκαλοι» της Ελλης ασχολούνται αποκλειστικά με την ομορφιά της και καθόλου με την στοιχειώδη ενημέρωσή της. Σα δεν ντρέπονται!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα