Σταδιακή οικονομική ανάκαμψη πριν τις γιορτές
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Σταδιακή οικονομική ανάκαμψη πριν τις γιορτές

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη απ' τις 16 Νοεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου υπόσχεται βελτίωση στα έσοδα για τους περισσότερους, ενώ επαναφέρει ένα αίσθημα αφθονίας και άνεσης που τόσο έχει λείψει. Αυξάνει δε την γενναιοδωρία.

Πριν τις γιορτές λοιπόν, αναμένεται ανάκαμψη οικονομική, η οποία θα γίνει πιο αισθητή προς το τέλος Νοεμβρίου, όπου αναμένονται και απρόσμενα έσοδα, αλλά και στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου με τις πολύ ευοίωνες όψεις που θα σχηματίσει ο Δίας.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου ωστόσο έχει και τα δύσκολα στοιχεία του. Ειδικά η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στον Σκορπιό που κορυφώνεται στις 18/11, δοκιμάζει την αυτοπεποίθηση, την δημιουργικότητα και την χαρά μας, ενώ ενδέχεται σε πολλούς να μειώσει την ζωτικότητα. Μια  επιρροή που ζητά ρεαλισμό και μας κάνει σαφή τα λάθη, τις ελλείψεις και την ανωριμότητά μας, ώστε να διορθωθούμε και να οικοδομήσουμε πιο σωστά τη ζωή μας. Προσοχή χρειάζεται στην ακαμψία, στον εγωισμό και στις σκληρές συμπεριφορές.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 20/11 είναι μεν πολύ ρομαντικό και καλλιτεχνικό, όμως επικρατεί σύγχυση συναισθηματική και οικονομική. Προσοχή χρειάζεται σε ερωτικές πλάνες κι αυταπάτες, αλλά και σε οικονομικές εξαπατήσεις ή υποσχέσεις.

Κλείσιμο
Το τετράγωνο Ερμή-Δία που κορυφώνεται στις 23/11 προκαλεί αφέλεια και ωθεί σε επιπόλαια επικοινωνία. Υπερβολές στον λόγο και πολυλογία. Κατόπιν ο Ερμής θα συναντήσει τον Κρόνο στον Σκορπιό στις 26, μια σύνοδος που αντιθέτως θα μειώσει την εξωστρέφεια στην επικοινωνία, θα προκαλέσει καθυστερήσεις κι εμπόδια σε συναλλαγές, μετακινήσεις κι επικοινωνία εκείνες τις μέρες, ενώ προσοχή χρειάζεται στα σκληρά λόγια και την κριτική.

Στις 27/11 κορυφώνονται δυο όψεις. Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα είναι ιδιαίτερα ονειρικό και καλλιτεχνικό, αλλά και απατηλό, γι' αυτό και πάλι χρειάζεται προσοχή στις υποσχέσεις, στις αυταπάτες και τις εξαπατήσεις. Διαστρεβλώνει την οπτική και τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά απ' ότι είναι. Το ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού όμως, φέρνει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις και απρόσμενα έσοδα.

elenastra@hotmail.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK