Τσάμπα ήττα με κόντρα διαιτησία
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Τσάμπα ήττα με κόντρα διαιτησία

Όλα εναντίον του τα είχε ο Ολυμπιακός από ψε στο Μάλμε. Την τύχη, τον Ρώσο διαιτητή και την κακή αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα το σε βάρος του 2-0 να έρθει φυσιολογικά. 

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι , είχαν κατοχή της μπάλας, πίεζαν τους γηπεδούχους, δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες και προκάλεσαν τρικυμία στους Σουηδούς.

Η κρίσιμη καμπή του αγώνα ήταν το γκολ του Μήτρογλου με ψαλιδάκι, το οποίο κακώς ακυρώθηκε σαν οφσάιντ από τον Ρώσο διαιτητή. Οι Σουηδοί στην αντεπίθεση πέτυχαν το 1-0 λίγο πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου μετά από ασυνεννοησία του Μποτία με τον Ρομπέρτο,  ένα λάθος που δεν αρμόζει σε παίκτες ομάδας επιπέδου Τσάμπιονς Λίγκ.

Στο β’ ημίχρονο κτύπησε και πάλι ο Ρώσος διαιτητής ο οποίος δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και κόκκινη στον Σουηδό αμυντικό, αλλοιώνοντας  τον αγώνα. Για να  έρθει στο τελευταίο 10λεπτο το 2ο γκολ των Σουηδών μετά από  νέο ολέθριο λάθος της ερυθρόλευκης άμυνας.

Κλείσιμο
Ο Ολυμπιακός αδίκησε τον εαυτό του σε αυτό το παιχνίδι  χάνοντας ευκαιρίες να τελειώσει από νωρίς τους γηπεδούχους  ενώ είχε και σε βάρος του τη διαιτησία, η οποία ήταν πολύ κακή. Η Μάλμε στην πρώτη της εμφάνιση στο γήπεδό της  για τη φάση των ομίλων του  Τσάμπιονς Λίγκ  ξεπέρασε το άγχος της πρωτάρας και πήρε το πρώτο της τρίποντο. Ο Ολυμπιακός στον 100ο αγώνα στο Τσάμπιονς Λίγκ δεν τα κατάφερε και έβαλε στο παιχνίδι την Μάλμε. Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να πετύχουν έστω ένα γκολ το οποίο σε περίπτωση ισοβαθμίας μπορεί να κρίνει πολλά. Τώρα έχουν δύο δύσκολους αγώνες μπροστά τους με τη Γιουβέντους εκτός και εντός.

Μετά τη δεύτερη αγωνιστική ο ομιλός ξεκινά από την αρχή με τις τέσσερις ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς και η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ