Το συμπέρασμα τραγελαφικό
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Το συμπέρασμα τραγελαφικό

Η Κριστίν Λαγκάρντ, το αφεντικό του ΔΝΤ, για τον «μέσο» Eλληνα είναι ο επίγειος Σατανάς. Δηλαδή εκπρόσωπος της διεθνούς κλεφτουριάς. Πράκτορας των μεγαλοκαρχαριών. Που επιθυμεί να μας καταστρέψει ολοσχερώς. Ωστε στη συνέχεια να καταφτάσουν οι αρχιλήσταρχοι και να μας αρπάξουν τις περιουσίες για ένα κομμάτι ψωμί.

Η Λαγκάρντ με τη Μέρκελ οι δύο επικυρίαρχοι και «δολοφόνοι» της ελληνικής φυλής. Συμφωνούμε σ’ αυτό; Πάμε παρακάτω!

Η Κριστίν Λαγκάρντ το 2010, επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου junior, παραδίδει υπογείως και «παρατύπως» μια λίστα χιλιάδων ελληνικών ονομάτων με δισεκατομμύρια καταθέσεις σε ξένες τράπεζες. Με σκοπό να σπεύσουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και χωρίς ταρατατζούμ να εισπράξουν από τους μεγαλοφοροφυγάδες αρκετά εκατομμύρια, ίσως και δισεκατομμύρια. Συμφωνούμε και σ’ αυτό; Πάμε παρακάτω!

Η φερόμενη ως «λίστα Λαγκάρντ», αφού πρώτα «ξεκουράστηκε» επί σειρά μηνών στο προσωπικό γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου και αφού στη συνέχεια αφαιρέθηκαν συγγενικά πρόσωπα του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στο τέλος κανιβαλίστηκε και ξεχάστηκε. Μετά από τέσσερα χρόνια ζήτημα είναι αν είκοσι νοματαίοι πλήρωσαν ως όφειλαν. Συμφωνούμε και σ’ αυτό; Πάμε παρακάτω!

Η Κριστίν Λαγκάρντ, ως αφεντικό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ισχυρίζεται και συμφωνεί με όλους τους οικονομολόγους. Οτι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και ότι οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο πρέπει να το κουρέψουν. Συμφωνούμε και σ’ αυτό; Αν όχι, ρωτήστε ακόμα και τον Γιάννη Δραγασάκη, τον οικονομικό ινστρούχτορα του Αλέξη Τσίπρα. Πάμε παρακάτω!
Δυσδιάκριτη η απόσταση που χωρίζει τα καλαμπούρια του Μάρκου Σεφερλή από πλείστους Ελληνες πολιτικούς!
Κλείσιμο
Η Κριστίν Λαγκάρντ, σε πρόσφατη συνέντευξή της στους «Financial Times» και μετά από πιέσεις Βρετανού δημοσιογράφου, σχετικά με το ελληνικό ζήτημα αποκάλυψε κάτι που υποπτεύονται όλοι μα όλοι οι πολίτες αυτού του δύσμοιρου τόπου. Από τα υποζύγια μέχρι τον τελευταίο βουλευτή όλων των κομμάτων. Οτι δηλαδή ο τεράστιος πλούτος φοροδιαφεύγει ασυστόλως. Συμπληρώνοντας με νόημα «όταν είπα πως πρέπει να φορολογηθούν οι πλούσιοι, δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου». Συμφωνούμε και σ’ αυτό; Πάμε παρακάτω!

Γιατί η Λαγκάρντ, αυτή η «δολοφόνος» των Ελλήνων πολιτών, επιθυμεί να φορολογηθεί ο μεγάλος πλούτος; Μπας και είναι στέλεχος διεθνούς κομμουνιστικής συνωμοσίας; Ο λόγος ένας και μοναδικός. Οσο ο μεγάλος πλούτος φοροδιαφεύγει και όσο τα υποζύγια πληρώνουν τα σπασμένα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες αναρχίας, ανταρσίας και χάους. Με απλά λόγια «πλήρωσε κι εσύ, μαικήνα, προκειμένου να θωρακίσεις το σύστημα το καπιταλιστικό». Τόσο απλό. Το ίδιο έλεγε και ο Πολ Πόρτερ στην έκθεσή του, το 1947, προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν. Περίπου η ελίτ μπεκροπίνει και ο λαός λιμοκτονεί! Συμφωνούμε και σ’ αυτό;

Πάμε στο ψητό!
Το αποτέλεσμα εντελώς τζαμπαμαγκικό. Προς εσωτερική κατανάλωση. Διότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου με επιστολή του ζητάει από την Κριστίν Λαγκάρντ να του παραδώσει λίστα με τα ονόματα όσων την απείλησαν. Σαν σκηνή από επιθεώρηση στο «Δελφινάριο». Κουδουνίζει το τηλέφωνο και από την άλλη άκρη της γραμμής ακούγεται μια φωνή «βρε βρώμα και ξεκ...ρα, αν δεν σταματήσεις τα περί φοροδιαφυγής, θα σε βρούνε με δέκα σφαίρες στο γερασμένο σου κορμί. Και πού ’σαι, είμαι εγώ ο μεγαλοεταιρειάρχης Μάρκος Σεφερλής»!

Τι θα έκανα εγώ; Θα άφηνα τη λίστα των απειλών και θα έσπευδα στη λίστα των φοροφυγάδων. Διότι από το τηλέφωνο οι απειλές είναι ανώνυμες. Ενώ στη λίστα της Λαγκάρντ είναι επώνυμες. Ομως επειδή δεν θέλω ή δεν μπορώ, σφυρίζω κλέφτικα προς άγραν χαϊβανιών. Το συμπέρασμα τραγελαφικό. Δυσδιάκριτη η απόσταση που χωρίζει τα καλαμπούρια του Μάρκου Σεφερλή από πλείστους Ελληνες πολιτικούς!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ