Το... σατανικό σχέδιο του Τσίπρα με τον Πάπα
makrigiannis_giannis

Γιάννης Μακρυγιάννης

Το... σατανικό σχέδιο του Τσίπρα με τον Πάπα

Απορώ πώς διέλαθε της προσοχής του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης.

Αυτού του φοβερού και τρομερού επιτελείου, που αντιλαμβάνεται το παραμικρό λάθος, την παραμικρή αστοχία του Τσίπρα και τον κατακεραυνώνει, λυτρώνοντάς μας από τον κίνδυνο μην έλθει αυτός ο… «τσαρλατάνος» και καταστρέψει τη χώρα!

Τι ξέφυγε από την Βούλτεψη, και τα άλλα τζιμάνια της κυβέρνησης και της ΝΔ; Τον Άδωνι, τον Ντινόπουλο, τον Γιακουμάτο, μη σας πως και τον Ταμήλο; Μα, η επίσκεψη του Τσίπρα στο Πάπα και το πραγματικό της αντικείμενο, το σατανικό σχέδιο που κρύβεται από πίσω!

Μάλλον τους πέτυχε αυτή η συνάντηση εξαντλημένους από την προσπάθεια να αποκαλύψουν τα «ψέματα» του Τσίπρα στη ΔΕΘ και δεν πήραν χαμπάρι τι ακριβώς συμβαίνει. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησαν τόσο πολύ να ακυρώσουν τα όσα είπε στη Θεσσαλονίκη, που λογικό είναι να κουραστούν και να χαλαρώσουν κάπως.

Κλείσιμο
Ο Τσίπρας όμως δεν πάει να μιλήσει με τον Πάπα για το περιβάλλον ή το μεταναστευτικό και τη φτώχεια! Πάει να πάρει τα σχέδια για να εφαρμόσει το τρισκατάρατο… αργεντίνικο μοντέλο στη χώρα!

Ιδού πώς έχει η φοβερή και τρομερή αυτή υπόθεση, που κοίμισε μέχρι και ολόκληρη Βούλτεψη, ειδική των ειδικών στην «τσιπροκτονία»:

Ο Τσίπρας θέλει, όπως ξέρουμε όλοι μηδενός εξαιρουμένου, να εφαρμόσει το παράδειγμα της Αργεντινής στη χώρα μας. Δηλαδή χρεοκοπία, καταστροφή και τα τοιαύτα, που βλέπουμε να συμβαίνουν καθημερινά στο Μπουένος Άιρες μετά την άρνηση της Χριστίνας Κίρσνερ να πληρώσει τα ιερά ομόλογα που έχουν στα χέρια τους κάποιοι καλοί (πάντα καλοί) άνθρωποι της αγοράς. Δεν μπορεί όμως να πάει στην Αργεντινή να πάρει τα σχέδια της Χριστίνας – ούτε εκείνη να έλθει να του τα φέρει στην Αθήνα – γιατί αμέσως ο φύλακας άγγελός μας, η κυβέρνηση δια της Βούλτεψη, θα τον κατακεραυνώσει και θα του χαλάσει το εγχείρημα.

Έτσι στήθηκε η εξής δουλειά: Η Χριστίνα τα έδωσε τα σχέδια στον Μαραντόνα, που είναι γνωστός αριστερός και επιστήθιος φίλος του Φιντέλ Κάστρο, άρα άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Σκουρλέτη και του Στρατούλη. Ο Μαραντόνα παρέδωσε τα σχέδια προ εβδομάδων στον Πάπα, άλλον αργεντίνο και γνωστό αριστερό – όλο με τους πλούσιους τα βάζει αυτός και με τους βομβαρδισμούς στη Γάζα, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ!

Και τώρα λοιπόν πάει ο Τσίπρας στο Βατικανό για να πάρει τα σχέδια με τα οποία θέλει να μετατρέψει τη σωσμένη εδώ και καιρό και άκρως ευτυχισμένη χώρα μας σε… Αργεντινή.

Και καλά από κάτι… παλιοαριστερούς σαν τον Τσίπρα, τον Μαραντόνα και τον Πάπα, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο, αλλά να κοιμάται ολόκληρη εθνοσωτήρια κυβέρνηση και να μην έχει καταλάβει τίποτα ο κέρβερος που λέγεται Βούλτεψη δεν το περίμενα…  Γιατί κάποια στιγμή το Αλάθητο του Πάπα μπορεί να αμφισβητηθεί… αλλά το Αλάθητο αυτής της κυβέρνησης ποτέ!!! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ