Σεπτέμβριος 2014 – Ένας μήνας με αυξημένη δημιουργικότητα και πρόοδο
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Σεπτέμβριος 2014 – Ένας μήνας με αυξημένη δημιουργικότητα και πρόοδο

Σε αντίθεση με τον Αύγουστο ο οποίος ήταν αρκετά σκληρός μήνας, με ατυχίες, εμπόδια και με πολλές καθυστερήσεις που δοκίμασαν τις αντοχές μας, ο φετινός Σεπτέμβριος έρχεται ν' ανοίξει τη νέα σαιζόν με θετικό τρόπο και αναμένεται να παρουσιάσει πρόοδο η ζωή μας.

Λόγω της πολύ θετικής και πιο μακροχρόνιας επιρροής όψης τριγώνου Δία-Ουρανού, ο Σεπτέμβριος αναμένεται να φέρει θετικές εξελίξεις, νέα project, ενθουσιασμό και δημιουργικότητα. Τα ρίσκα τώρα πετυχαίνουν, γιατί συνδυάζεται η επινοητικότητα και η διορατικότητα του Ουρανού, με την τύχη και την σωστή θεώρηση του Δία, κι έτσι γεννιέται η όψη του επιτυχημένου “παίκτη” της ζωής. Η όψη αυτή θα κορυφωθεί στις 25/9, όμως θα λειτουργεί για όλο τον Σεπτέμβριο.

Ήδη ο μήνας ξεκινά καλά, με το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 3/9 να αναγεννά τις δυνάμεις μας και να μας βάζει στο φθινόπωρο ανανεωμένους και με αίσθημα ισχύος. Ιδανικές μέρες για ξεκινήματα.

Η επικοινωνία αναμένεται να παρουσιάσει ορισμένα εμπόδια κοντά στις 9/9 και 13/9 που ο Ερμής σχηματίζει δυσμενείς όψεις. Προσοχή στα επικοινωνιακά μπλακ-άουτ, στη νευρική ένταση, αλλά και στις ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις.

Κλείσιμο
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 10/9 απογειώνει τον ρομαντισμό και την καλλιτεχνική έμπνευση, όμως ελλοχεύουν πλάνες και ενδέχεται να παρασυρθεί αρκετός κόσμος σε λάθος σχέσεις και από ακατάλληλα άτομα. Επίσης προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις ή υποσχέσεις τις μέρες εκείνες.

Έρχεται όμως στις 14/9 η θετική γωνία Αφροδίτης-Πλούτωνα να φέρει σημαντική οικονομική ενίσχυση, ενώ δυναμώνει δεσμούς και αναγεννά σχέσεις και συνεργασίες.

Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη στις 14/9 αυξάνει την αισιοδοξία και ωθεί σε μεγάλα ανοίγματα και εντυπωσιακές κινήσεις, όμως χρειάζεται προσοχή στην επιπολαιότητα. Επειδή μάλιστα θα σχηματίσει δύσκολη όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα που θα κορυφωθεί στις 22/9, θα υπάρχει έντονη τάση εξαπατήσεων. Προσοχή λοιπόν στις παγίδες απ' τα μέσα του μήνα – η αφέλεια πληρώνεται ακριβά.

elenastra@hotmail.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ