Αύγουστος 2014: Ένας μήνας με ακρότητες αλλά και με τυχερές στιγμές
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Αύγουστος 2014: Ένας μήνας με ακρότητες αλλά και με τυχερές στιγμές

Αρκετές αστρολογικές όψεις θα σχηματιστούν για τον φετινό Αύγουστο, ειδικά μάλιστα στις αρχές του, όψεις καλές και δύσκολες, οι οποίες θα φέρουν ευτυχείς εξελίξεις αλλά και υπερβολές κι εκνευρισμό. Αναλυτικά:

Τις πρώτες μέρες του μήνα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει έκτακτα έξοδα, ενώ προκαλεί αστάθεια σε σχέσεις και αυξάνουν οι χωρισμοί. Το τετράγωνο Άρη-Δία δε, ωθεί τα πράγματα στα άκρα, διογκώνεται ο εγωισμός και επικρατεί φανατισμός. Μια όψη που διογκώνει και τις πολεμικές διαθέσεις και καταστροφές. Προσοχή χρειάζεται σε ατυχήματα από αδεξιότητα, επιπολαιότητα και βιασύνη. Κακές εκτιμήσεις. Η θετική όψη Αφροδίτης-Κρόνου ωστόσο, προσφέρει συναισθηματική ωριμότητα με την οποία κρατιούνται κάποιες ισορροπίες. Οι όψεις αυτές κορυφώνονται τη 1/8.

Στις 2/8, η τυχερή σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει ευχάριστα νέα στη ζωή μας, ανοίγει κάποιες πόρτες, γίνονται επιτυχημένες συμφωνίες και θετικές γνωριμίες, ενώ αυξάνει το χιούμορ και την αισιοδοξία, ωστόσο κι αυτή η όψη προσθέτει στον φανατισμό και ωθεί σε πολυλογία.

Στις 3/8 κορυφώνεται η επιρροή του τετραγώνου Ερμή-Άρη, μια όψη που προκαλεί εκνευρισμό, βιασύνες και αυξάνει τις λογομαχίες. Προσοχή στις εντάσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Πολεμικό το επικοινωνιακό κλίμα.

Κλείσιμο
Η πολύ ωραία όψη τριγώνου Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 7/8, μας βοηθά να πάρουμε επιτυχημένες πρωτοβουλίες και να πραγματοποιήσουμε κάποια όνειρά μας. Η διαίσθηση βοηθά προς αυτή τη κατεύθυνση.

Στις 8/8 οι όψεις του Ερμή φέρνουν πολλές γνωριμίες, απρόσμενες συναντήσεις κι εκπλήξεις, και πολλές βόλτες και ταξιδάκια. Έμπνευση, νέες και καινοτόμες ιδέες.

Στις 9/8 που ο Κρόνος κορυφώνει δύσκολες όψεις, είναι λογικό να προκαλεί μια απαισιοδοξία και να θέτει όρια. Ζητά υπευθυνότητα, ρεαλισμό και σκληρή δουλειά. Η θετική γωνία Ήλιου-Ουρανού ωστόσο, προσφέρει λύσεις.

Στο μέσον του μήνα οι πλανήτες πάνε... διακοπές, και επιτρέπουν στιγμές χαλάρωσης. Η δύσκολη και πολύ απαιτητική σύνοδος Άρη-Κρόνου ωστόσο που θα κορυφωθεί στις 25/8 μπλοκάρει τη δράση, προκαλεί καθυστερήσεις και “ατυχίες”.

elenastra@hotmail.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ