Δίας στον Λέοντα: Η επιστροφή του ηρωισμού, της χαράς αλλά και της ματαιοδοξίας
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Δίας στον Λέοντα: Η επιστροφή του ηρωισμού, της χαράς αλλά και της ματαιοδοξίας

Ενα σημαντικό αστρολογικό γεγονός, η είσοδος του Δία στον Λέοντα στις 16 Ιουλίου, έρχεται να επαναφέρει τη χαρά της ζωής, τη δημιουργικότητα, το χιούμορ, το θάρρος αλλά και τις κραυγαλέες τάσεις, μέχρι τις 11 Αυγούστου του 2015 που θα κάτσει.

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια παραμονής του Κρόνου στον Σκορπιό που έχει κάνει αρκετά ζοφερή την ατμόσφαιρα και αύξησε την κατάθλιψη, ώστε να μας κάνει να δούμε τα πράγματα πιο σοβαρά και να εστιάσουμε στην ουσία, έρχεται τώρα ο Δίας στον Λέοντα να κάνει μια “ένεση χαράς” και να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να διασκεδάσει τη ζωή του, να παίξει, να επιδοθεί σε σπορ και χόμπι, και να βιώσει στιγμές ανεμελιάς.

Είναι μια διέλευση που θα ευνοήσει ιδιαίτερα την επιχειρηματικότητα, καθώς αυξάνει την δημιουργικότητα των ανθρώπων, ενώ ακόμα περισσότερο θα ευνοήσει τους χώρους του θεάματος, του τζόγου, του θεάτρου και της διασκέδασης, οπότε αναμένεται μια σχετική άνθιση στα παραπάνω. Ειδικά μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2014 που θα κορυφώσει το πολύ ωραίο τρίγωνό του με τον Ουρανό, η επινοητικότητα και η πρωτοβουλία συνδυασμένη με την δημιουργικότητα και την έμπνευση, αναμένεται να παράγουν πολλά και θετικά νέα πράγματα.

Η προστασία του ευεργέτη Δία έρχεται τώρα ν' αγκαλιάσει τα παιδιά και τον πατέρα, γι' αυτό θα είναι μια χρονιά όπου θα αναδειχθεί περισσότερο η πατρότητα, σε αντίθεση με τον Δία στον Καρκίνο που την τελευταία χρονιά ανέδειξε την γυναίκα και την μητρότητα. Πιθανόν να αυξηθούν οι γεννήσεις στο διάστημα αυτό και να δοθεί περισσότερη έμφαση και δημοσιότητα σε ζητήματα παιδιών.

Ο Δίας και ο Λέων είναι και οι δυο ηρωικές αστρολογικές φιγούρες, γι' αυτό αναμένεται ν' ανθίσει και ο ηρωισμός. Δυναμώνει και φωτίζει την προσωπικότητα των ανθρώπων, η οποία τώρα ξέρει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Όμως αυξάνει και τις τάσεις επίδειξης, ματαιοδοξίας και κενότητας – το άδειο τενεκεδάκι κάνει πιο πολύ θόρυβο, όπως λέει και το γνωστό μότο.

Περισσότερο φυσικά θα ευνοηθούν τα ζώδια της φωτιάς απ' τη διέλευση αυτή (Λέων, Κριός, Τοξότης), όμως σε όλους θα τονωθεί η δημιουργικότητα, η αυτοπεποίθηση και η χαρά.
Κλείσιμο


elenastra@hotmail.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ