Τριπλές εκλογές πριν αποκαλύψουμε και τα σχέδια άμυνάς μας
pafilas_dimitris

Δημήτρης Παφίλας

Τριπλές εκλογές πριν αποκαλύψουμε και τα σχέδια άμυνάς μας

Αν ενθυμούμαστε καλά κάποιος νεόκοπος βουλευτής του Σύριζα ( δημοσιογράφος ) ανέφερε με έκδηλη ευχαρίστηση  ότι, το κλίμα των εκλογών είναι εμφυλιοπολεμικό. Η κατάρα του εμφυλίου. Πράγματι. Εμφύλιο πόλεμο για γέλια. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε πως όσοι ψηφίζουν τον πρωθυπουργό ψηφίζουν τον καλύτερο εν Ελλάδι εκπρόσωπο της Μέρκελ. !!

( σ.σ απο προχθές η μακαρίτισσα η Βάβω έρχεται στο όνειρο και μας απειλεί να μην ψηφίσουμε τον εκπρόσωπο της Μέρκελ Σαμαρά, αλλά  τον Καραμανλή που το 1960 ήταν πιο ωραίος με την φωτογραφία στα ψηφοδέλτια )       
Οι δηλώσεις, όμως, Τσίπρα είναι οι πιο ανώδυνες διότι η υπόθεση της Σουλεϊμαν Σαμπίχα αποκάλυψε ότι είμαστε 
ικανοί να αποκαλύψουμε και σχέδια άμυνας προκειμένου να πάρουμε τις εκλογές. Είναι καλύτερα την 1η Μαϊου ο πρωθυπουργός να προκηρύξει τριπλές εκλογές, για να τελειώνουμε με τα πανηγύρια των εκλογών.
Μέσα σε 25 ημέρες θα έχουν τελειώσει όλα. Θυμωμένοι ιδιοκτήτες ακινήτων στο Ψυχικό, Δημόσιοι υπάλληλοι που δεν πηγαίνουν στην δουλειά, ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν κόβουν αποδείξεις θα έχουν το υπέρτατο δημοκρατικό δικαίωμα.
 
 Και εξηγούμαστε. Η Ελλάδα κουτσά- στραβά έχει μπει σ ένα δρόμο καίτοι η πραγματική οικονομία θα επανέλθει σε δεύτερο χρόνο . Αν η Ν.Δ χάσει με 1-2 μονάδες οι επόμενοι 8 μήνες θα είναι έντονα προεκλογικοί. Επίσης, εφόσον η κυβέρνηση χάσει με περισσότερες μονάδες θα αρχίσει και η αναδίπλωση των ξένων επενδυτών Με λίγα λόγια, δεν θα κινείται τίποτα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχουμε νέα ευτράπελα και κάποιοι να περπατήσουν μέχρι το Ζάππειο για να αναλάβουν την κυβέρνηση !!  Σε μια περίοδο που πρέπει  να βοηθήσουν οι επιχειρηματίες ώστε να ανοίξουν οι δουλειές θα έχουμε οικονομολόγους τύπου Μηλιού – για να μοιράσουν τα κτήματα να καλλιεργήσουμε  λες και είμαστε στο Νότινγχαμ. Είναι προτιμότερο, για πολλούς λόγους, να οδηγηθούμε σε τριπλές εκλογές, ώστε με ένα αποτέλεσμα να δοθεί η ώθηση που πρέπει παντού. Κι αν θέλει ο λαός τον  οικονομολόγο του Νότινγχαμ, ας  τον απολαύσει. Έτσι είναι οι δημοκρατίες.         
Κλείσιμο


Υ.  Γ  Οι τριπλές εκλογές είναι επιθυμητές και για έναν ακόμη λόγο. Ο κ. Γ. Παπανδρέου δεν προλαβαίνει να φτιάξει κόμμα σε 25 ημέρες- εκτός αν συμπράξει με τον φίλο του κ. Κουβέλη.    
   
           
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ