Απερίσκεπτα, σπασμωδικά ανοίγματα, φανατισμός, μεγάλη ανάγκη ελευθερίας
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Απερίσκεπτα, σπασμωδικά ανοίγματα, φανατισμός, μεγάλη ανάγκη ελευθερίας

Για δεύτερη φορά έρχεται να σχηματιστεί η μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Ουρανού, με ακρίβεια στις 26 Φεβρουαρίου, η οποία φέρνει μεν απροσδόκητες ευκαιρίες για εξέλιξη και κέρδος, απ' την άλλη ωστόσο, ωθεί σε επιπόλαια και αψυχολόγητα ανοίγματα, ακρότητες και σπατάλες.

Η όψη αυτή σχηματίστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Αύγουστο, ενώ δεν αποκλείεται τώρα να βιώνουμε τις επιπτώσεις των απερίσκεπτων κινήσεων που κάναμε τότε. Θα σχηματιστεί με ακρίβεια για μια τρίτη και τελευταία φορά τον ερχόμενο Απρίλιο, ένας μήνας ιδιαίτερα κρίσιμος αστρολογικά καθώς θα κορυφωθούν πολλές ισχυρές όψεις.

Προβλήματα με το νόμο και υπερβολική αντιδραστικότητα κι επαναστατικότητα φανερώνει η όψη αυτή. Ακραίες ιδεολογίες ενισχύονται και προσοχή χρειάζεται στον φανατισμό, τόσο σε πολιτικά, όσο γενικά σε ιδεολογικά, φιλοσοφικά και κοινωνικά θέματα. Είναι μια όψη που θέλει να σπάσει όρια και ταμπού, μια όψη που αναζητά άπλετη ελευθερία, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες, εξ ου και τα προβλήματα με τον νόμο.

Αν και δεν είναι μια “βαριά” ή καταθλιπτική επιρροή το τετράγωνο Δία-Ουρανού, αντιθέτως μάλιστα, η υπεραισιοδοξία ή η αφέλεια είναι το πρόβλημα τώρα, κι έτσι δεν γίνεται σωστή εκτίμηση των καταστάσεων.

Κλείσιμο
Προσοχή χρειάζεται σε ατυχήματα λόγω αμέλειας, βιασύνης κι επιπολαιότητας, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν τέτοια ατυχήματα που πιθανόν να κοστίσουν και σε αρκετό κόσμο την υγεία ή την ζωή του, ενώ η επιρροή αυτή θα συνεχίσει να λειτουργεί και για τον Μάρτιο.

Ιδιαίτερα πρέπει να προσέχουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι, άμεσα μάλιστα όσοι είναι γεννημένοι κοντά στις 31/3, 2/7, 3/10 και 1/1 αντίστοιχα, όπου θα πρέπει να αποφύγουν επιπόλαιες και άσκεφτες κινήσεις. Μπορεί πολλοί να νιώθουν ότι “πνίγονται” και ασφυκτιούν απ' τις καταστάσεις, αναζητώντας την ελευθερία με ανεύθυνους, σπασμωδικούς τρόπους που ίσως τελικά το μετανιώσουν αργότερα.




Έλενα Μένεγου
elenastra@hotmail.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK