Χα Χα Χα Χα!
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Χα Χα Χα Χα!

Η γελοιοποίηση το χαρακτηριστικό της νεοελληνικής Πολιτείας. Ο Καραγκιόζης ζει και βασιλεύει και την εξουσία αλλά και κάθε ιθαγενή κυριεύει

Παράδειγμα; Μα φυσικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος. Που υποδυόμενος τον αντιμνημονιακό παπά Σούρα μετέτρεψε την πολιτική σε καρναβαλική εορτή.

Παράδειγμα; Μα φυσικά οι «άγιοι πατέρες» της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας. Επικεφαλής ο Ιερώνυμος και στα εξαπτέρυγα ο Ανθιμος. Που την ημέρα των Φώτων φρόντισαν ν αλλάξουν τα φώτα στα Φώτα! Αναφερόμενοι αμφότεροι στην καρναβαλική συμπεριφορά του Διαμαντόπουλου. Ο κόσμος χάνεται και ιεράρχες μας χτενίζονται!

Παράδειγμα; Η καταγγελία της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία το δισέλιδο του Κυριακάτικου «Θέματος», αφιερωμένο στα κορίτσια της παράταξης, χαρακτηρίζεται ως χυδαίο. Δηλαδή η τρίχα έγινε τριχιά!

Κλείσιμο
Παράδειγμα; Που σχεδόν όλα τα Media έχουν μετατρέψει το κόύφιο κεφάλι του Michel Liapis σε ταμπούρλο. Δηλαδή τον βρήκαν ανόητο και μικρό και τον καρπαζώνουν έτσι για να ξερχαμανιάσουν και για να παραστήσουν τους αδέκαστους λαικούς δικαστές. Ομως τους άλλους τους καραχαρίες στο απυρόβλητο και την ασυλία

Παράδειγμα; Η εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Ξεχαρβαλωμένα άλα Ξεχαρβαλωμένοι οι θεσμοί. Ξεχαρβαλωμένη η κρατική μηχανή. Να σούρνεσαι από τα γέλια σα να βλέπεις καραφαρσάρα κινηματογραφική.

Παράδειγμα; Οι χιλιάδες συμπολίτες μας να ξεροσταλιάζουν στις εφορίες κρατώντας υπό μάλλης πινακίδες αποσυρόμενων αυτοκινήτων. Γελοιότητα εις διπλούν. Γιατί σε ουδεμία πολιτισμένη χώρα δεν υφίσταται τέτοια τριτοκοσμική διαδικασία. Αλλά και γιατί αρκετοί εκ των συμπολιτών μας παραδίδουν τις πινακίδες επειδή τα οχήματά τους είναι παντελώς άχρηστα και υπέργηρα

Αποκορύφωμα γελοιότητας το γεγονός ότι η Ψωροκώσταινα μαιμουδίζει ευρωπαικά την στιγμή που όλοι, ακόμα και ο τελευταίος κλητήρας των Βρυξελών, γνωρίζει ότι η Αθήνα είναι κάτι μεταξύ Τανζανίας και Μπανανίας. Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Χα χα χα χα!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ