Κρεμασμένοι
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Κρεμασμένοι

Ανεκδιήγητοι. Ανάλγητοι. Γελοίοι. Ολα μα όλα τα μετατρέπουν σε Καραγκιόζ μπερντέ. Περί αποστασίας ο λόγος. Γιατί έτσι τους αρέσει. Προκειμένου να αποπροσανατολίζουν. Να παριστάνουν τους σωτήρες. Να μετατατρέπουν την χώρα σε σκουπίδια.

Να γεμίζουν τα πρωινάδικα. Να ωρύονται και να ξυφουλκούν με χάρτινα σπαθιά. Και να σκοτώνουμε εμείς την ώρα μας  χάσκοντας σαν γελάδι Αρχιπαικταράς στο σπορ της αποστασίας ο Αντώνης Σαμαράς. Που γκρέμισε τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Αρχι-αποστάτες οι πρόγονοι του Ευάγγελου Βενιζέλου και ex βουλευτές της Ενώσεως Κέντρου. Που έναντι παχυλής αμοιβής και μετά από προσταγή της Φρεδερίκης και της αμερικανικής πρεσβείας έσπρωξαν την χώρα στα τεθωρακισμένα του πανηλίθιου Στυλιανού ΠαττακούΟμως πρωταθλητές Αποστασίας όλοι όσοι με τα έργα τους, με την διαπλοκή τους, με την ψήφο τους και τον φιλοτομαρισμό τους γκρεμίζουν τα πάντα. Από την Οικονομία μέχρι την Παιδεία και από την Παιδεία μέχρι τα ασφαλιστικά ταμεία Αποστάτες της συνταγματικής νομιμότητας. Αποστάτες εθνικής κυριαρχίας.

Αποστάτες κάθε ομαλής λειτουργίας. Αποστάτες της παραγωγικής διαδικασίας. Αποστάτες νόμων, θεσμών και όλων των λειτουργιών. Αποστάτες αξιοκρατίας. Αποστάτες στοιχειώδους ευημερίας. Αποστάτες προστασίας της χώρας και κάθε
πολίτη χωριστά. Αποστάτες από το λειτούργημά τους.

Αποστάτες του όρκου τους. Αποστάτες από την μάχη επιβίωσης της χώρας. Αποστάτες απ όλα όσα συνιστούν τιμιότητα, εγκυρότητα, ειλικρίνεια, αλήθεια, καθαρότητα, αξιοσύνη και σοβαρότητα. Αποστάτες από την πεμπτουσία του πατριωτισμού και της ελληνικότητας Οσο για τις μετακινήσεις βουλευτών από το ένα στο άλλο κόμμα ένα πράγμα έχω να πω. Οτι όσες φορές στο παρελθόν έγιναν και όσες φορές στο μέλλον θα γίνουν ο λόγος ένας και μοναδικός. Να διαφυλάξουν τον θώκο τους. Να γλιτώσουν  από τις μούντζες και τα κλούβια αβγά. Να προφυλάξουν το τομάρι τους. . Να επανεκλεγούν. Να εξασφαλίσουν τα προνόμιά τους. Να γεμίζουν το ταμείο τους. Να παριστάνουν τους καμπόσους. Να βρίσκουν τραπέζι πίστα. Να κοκορεύονται.Να μαζεύουν ψηφουλάκια. Να σουλατσάρουν στα σαλόνια Με απλά λόγια οι κομπάρσοι έγιναν πρωταγωνιστές. Οι ασήμαντοι υποδύονταιτους σωτήρες. Οι επίορκοι παριστάνουν τους νομοταγείς πολίτες. Οι δοαπλεκόμενοι τους εισαγγελείς. Οι φιλοτομαριστές τους αλτρουιστές. Οι κλέφτες τους νοικοκύρηδες. Οι «αναλφάβητοι» τους γραμματιζούμενους. Οι αρχοντόβλαχοι τους ευρωπαιστές. Οι σφουγγαρίστρες των «προστάτιδων» δυνάμεων τουςτσάμπα μάγκες και τους επαναστάτες. Οι καθυστερημένοι τους προοδευτικούς. Οι υποταγμένοι τους ελευθερωτές. Οι «δολοφόνοι» τους δικαστές

Κλείσιμο
Αν και δεν ψήφισα Σ Υ.ΡΙΖ.Α ένα έχω να πω στον Βαγγέλη που ροκάνισε την καρέκλα του Γιωργάκη και στον Σαμαρά που γκρέμισε τον Μητσοτάκη. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ