Καραφαρσάρα
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Καραφαρσάρα

Ου να μου χαθείτε! Το σίχαμα ατελείωτο και απροσμέτρητο.

Η επικοινωνιακή τακτική η μόνιμη και βολική συνταγή. Σχεδόν άπαντες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ελεύθεροι και σχεδόν αθώοι. Από την αρχή το έλεγαν έγκυροι νομικοί κύκλοι. Οτι με το «άκουσα», «νομίζω», «μου είπαν», «πιστεύω», «διάβασα» και όλα τα συναφή, δεν στοιχειωθετείται κατηγορία κακουργηματική!

Το ήξεραν; Φυσικά! Ηξεραν δηλαδή ότι τα μοναδικά ενοχοποιητικά στιχεία εμπλέκουν κυρίως τον Λαγό; Φυσικά! Τότε; Μα είναι ηλίου φαεινώτερο. Να γίνει ντόρος. Με τον ντόρο ο πόνος του φτωχού να λησμονηθεί. Με τον ντόρο να συρρικνώσουν τα δημοσκοπικά ευρήματα των φασιστοειδών. Με την συρρίκνωση Χρυσαυγιτών να προσποριστούν ψήφους δύο λεβεντόπαιδα του πολιτικού προσωπικού. Δηλαδή Σαμαράς, Καμμένος. Και ο Καρατζαφέρης να νεκρανασταθεί. Αντε να πάρει και μερικά ψηχουλάκια και ο Βενιζέλος. Και με τον προσπορισμό αυτοί μεν να ξεπλυθούν και οι Κασιδιάρηδες να εκτοπιστούν.

Για την πραγματοποίηση αυτού του επιχειρησιακού σχεδίου χρησιμοποιήθηκαν και αξιοποιήθηκαν μπόλικοι τηλε-δημοσιογράφοι σε ρόλους κομπάρσων μιας τραγωδίας που ίσως καταλήξει καραφαρσάρα. Επιπέδου Στάθη Ψάλτη εποχής «Δελφινάριου». Και ούτε Για την εφαρμογή του ίδιου επιχειρησιακού σχεδίου χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο και εφαλτήριο η ανώτατη βαθμίδα του δικαστικού συστήματος. Οι τρισάθλιοι είναι ικανοί να διαπράξουν τα πάντα και να διαπομπεύσουν κάθε θεσμό προκειμένου να εξασφαλίσουν την εξουσία τους, Μικρή η μεγάλη.

Με ένα λόγο, Χειροπέδες, προσαγωγές, κουκούλες μελών της αντιτρομοκρατικής και ατελείωτες ώρες ανακρίσεων καθώς και άφθονες σελίδες δικογραφιών, στήθηκαν για μια παράσταση γνωστή: Γιούρια στην τάβλα με τα κουλούρια.

Οσο για τον φασισμό μία η συνταγή η αποτελεσματική: Παραγωγή, ανάπτυξη, θέσεις εργασίας, καρατόμηση της ανεργίας, στιχειώδης εντιμότητα των πολιτικών και αμέριστη φροντίδα των φτωχών. Τότε και μόνο τότε η συμμορία θα εξαφανιστεί. Ολα τ άλλα σκηνοθετούνται ώστε να ανεβαίνει η θεαματικότητα των δελτίων των οκτώ!
Κλείσιμο

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ