Serv-ίρω πίτσες, σουβλάκια, μπίρες, καπουτσίνο για μια χούφτα ειδήσεις, please!

Media Club

Serv-ίρω πίτσες, σουβλάκια, μπίρες, καπουτσίνο για μια χούφτα ειδήσεις, please!

Οι δύο τραγωδίες της Κύπρου και οι αργίες: ο θρίαμβος  της ιντερνετικής δημοσιογραφίας πάνω στην τηλεοπτική

Οι δύο τραγωδίες της Κύπρου και οι αργίες: ο θρίαμβος  της ιντερνετικής δημοσιογραφίας πάνω στην τηλεοπτική

Απανωτή ΞΕΦΤΙΛΑ για την τηλεοπτική δημοσιογραφία τα δύο προηγούμενα τριήμερα, Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου! Πάνω στα πιο ΚΑΥΤΑ γεγονότα των τελευταίων ετών, με την Κύπρο να ισορροπεί αγωνιωδώς μεταξύ χρεοκοπίας και επιβίωσης, εντός ή εκτός ευρώ, οι εκλεκτοί συνάδελφοι ΕΠΕΛΕΞΑΝ να κάνουν… ΑΡΓΙΑ! ✖✖✖ Με… μηδαμινές εξαιρέσεις, οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΙΡΜΕΣ δεν ένιωσαν την υποχρέωση να κατέβουν οι ίδιες να καλύψουν τα ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ γεγονότα για να μη χαλάσουν τις προγραμματισμένες μίνι διακοπές τους!
Κλείσιμο
✖✖✖ Ε, κάπως έτσι πεθαίνει η δημοσιογραφία και χάνεται εντελώς η όποια αξιοπιστία έχει απομείνει. ✖✖✖ Αφησαν πίσω τις παλιοσειρές του γουικέντ να διεκπεραιώσουν την… υπόθεση και «την έκαναν»! Τόσο αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και δη… δύο συνεχόμενες φορές δεν έχω ξαναδεί τα λίγα χρόνια που είμαι στη δουλειά. ✖✖✖ Τι περιμένεις, ΡΕ ΠΑΓΟΝΙ, για να κατέβεις από ΜΟΝΟΣ σου, να κάτσεις στην καρέκλα 12 και 24 ώρες άμα χρειαστεί; ✖✖✖ Η δικαιολογία ότι… αιφνιδιάστηκε όλο το μιντιακό σύστημα ισχύει εν μέρει, μόνο για το πρώτο ξαφνικό χτύπημα από το Eurogroup το βράδυ της Παρασκευής πριν από την Καθαρά Δευτέρα, μασκαράδες… ΚΑΙ ΑΝ! ✖✖✖ Αλλά τουλάχιστον στο δεύτερο long γουικέντ της 25ης Μαρτίου ήταν γνωστό τοις ΠΑΣI ότι θα είχαμε σε εξέλιξη τα δραματικά γεγονότα που μεσολάβησαν. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΙΡΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; ✖✖✖ Θα μου πεις… κι εσένα τι σε κόφτει; ✖✖✖ Με κόφτει στον βαθμό που όλη η πιάτσα διασύρεται και εκφυλίζεται και η δημοσιογραφία θεωρείται απλή… απασχόληση και αν δούμε ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ να λείπει σε περίοδο κρίσης, κάνουμε δικαίως ΤΟΝ χαμό, ενώ άμα λείπουν οι δικοί μας κάνουμε τον ψόφιο κοριό. Αλλά, όχι, ούτε για την υποκρισία χολοσκάω και δεν διανοούμαι να πω σε κανέναν τι να κάνει πια, άπαξ και δεν κουμαντάρω ΟΠΩΣ ΘΑ ’ΘΕΛΑ ούτε τον εαυτό μου και μας παρασέρνουν τα γεγονότα από δω κι από κει.


Ελένη Αντωνιάδου

Ελλάδα, Ελλαδάρα μου

Αυτή είναι η Ελένη Αντωνιάδου η οποία κέρδισε το βραβείο της Γυναίκας της Χρονιάς 2013 στην ετήσια εκδήλωση FDM Everywoman In Technology Awards στο Λονδίνο. Πρώτη στην επιστήμη, πρώτη και στο styling απ’ ό,τι βλέπετε. Η αληθινή, ελπίζουμε, εικόνα της νέας Ελλάδας που διαπρέπει παγκοσμίως άπαξ και μπορέσει κάποιο παιδί να ξεφύγει και να σπουδάσει στο εξωτερικό. Ναι, αυτή θα είναι η Ελλαδάρα μας, αν εμείς οι παλιοί που τα κάναμε όλα μπάχαλο εδώ μέσα βάλουμε λίγο μυαλό στο τελευταίο λεπτό, για την επόμενη γενιά τουλάχιστον

✖✖✖ Πιο πολύ φωνάζω για τη ζημιά που γίνεται στη νεότερη γενιά της δημοσιογραφίας, η οποία βλέποντας τους χρυσοκάνθαρους να σιγοσφυρίζουν αδιάφοροι σαν ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ του σχολείου, παίρνουν λάθος μηνύματα και σου λένε καμιά φορά ΠΑΛΑΒΑ πράγματα. ✖✖✖ Τύπου «είχα προγραμματίσει ένα γουικέντ που το κέρδισα στο πρωινάδικο του Αυτιά» και άλλα τρελά. ✖✖✖ Εχει ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ η γλώσσα μου, αλλά πιο πολύ φοβάμαι το μυαλό μου πια, να λέω και να ξαναλέω ότι ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΑΡΟΝΤΟΣ πάσα αργία παυσάτω! ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Οχι, δεν είναι… απειλή, είναι μια αυτονόητη υπενθύμιση ότι τα ΜΕΣΑ δεν έχουν φτιαχτεί για να διευκολύνουν τους δημοσιογράφους, αλλά για να πληροφορούν τον ΚΟΣΜΟ πρωτίστως! ✖✖✖ Εχουμε μπερδευτεί, παιδιά, το λέω με πολλή αγάπη, έτσι ΠΕΘΑΙΝΕΙ -εκτελείται μπορώ να πω, αυτοκτονεί, αν θέλετε- η δημοσιογραφία. ✖✖✖ Μπερδευτήκαμε και νομίζουμε ότι τα ΜΜΕ τα ’ριξε ο Θεός στη Γη προκειμένου να κάνουμε ΕΜΕΙΣ την πιο απολαυστική και δημιουργική καταρχάς δουλειά του κόσμου, κι από εκεί και πέρα κι ΑΝ ΒΓΕΙ καμιά είδηση, δεν βαριέσαι, την παίρνουμε από τα SITES! ✖✖✖ Καθότι για να ’μαστε δίκαιοι τα δύο τριήμερα (τετραήμερα για τους εφημεριδάδες της κρίσης στην Κύπρο) τα πιο πολλά SITES και BLOGS είχαν πάρει φωτιά, ιδίως τα τελείως επαγγελματικά και όχι μόνο.



Το backstage του εμφυλιου ανταγωνισμου


Σαν τη φοβερή μονομαχία μεταξύ Φέτελ και Γουέμπερ στο Γκραν Πρι της Μαλαισίας, έτσι σφαζόμασταν εδώ το τριήμερο το protothema.gr με το αδελφάκι του, το newmoney.gr, για το ποιος θα βγάλει πρώτος το πιο νέο αποκλειστικό σχετικά με το τι θα γίνει με τις καταθέσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Σιγά, συνάδελφοι, τι έχουμε να χωρίσουμε; Τουλάχιστον οι δυο πιλότοι μπορεί να το κάνανε για την Ταμάρα Εκλεστον, τη διάσημη καλλονή κόρη του αφεντικού της Φόρμουλα 1, Μπέρνι Εκλεστον, που βλέπετε στην τελευταία της φωτογράφηση. Εμείς μόνο κάτι πίτσες και σουβλάκια είχαμε να μοιράσουμε




✖✖✖ Δεν θέλω να ευλογώ τα γένια μας και το protothema.gr που όσοι παρακολούθησαν την ειδησεογραφία των ημερών ξέρουν ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ και μπροστά ήταν στα πράγματα ΟΛΟ το 24ωρο - ακόμη και στο λεγόμενο «γερμανικό» (όσοι έχουν πάει στρατό το ξέρουν), το «φονικό» 2-4 το πρωί. Αλλωστε όσοι είναι της δουλειάς έχουν κοιτάξει τα «νούμερα» και τα «χτυπήματα» και βλέπουν ότι ο κόσμος φτιάχνει τον πίνακα κατάταξης (αχ, να παίρναμε και ένα σεντ σας, μπαγάσηδες, για κάθε like, θα ’χαν λύσει όλα τα Μέσα το πρόβλημά τους - αυτά που δουλεύουν τουλάχιστον). ✖✖✖ Εχοντας ζήσει πάμπολλες κρίσεις, πολέμους, καταστροφές και άλλα γεγονότα, που έπρεπε να καλυφθούν ειδησεογραφικά, σε διάφορα Μέσα, από εφημερίδες μέχρι τα πάντα όλα κανάλια, πρέπει να ομολογήσω ότι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ από την αυταπάρνηση μιας αποφασισμένης μειοψηφίας να κάνει τη δουλειά όλων των άλλων που ήταν… σπίτια τους ή στα εξοχικά τους και χάζευαν… τι θα γράψουν τα μπλογκ!


Μ’ αυτό το πρωτοσέλιδο κυκλοφόρησε το «ΘΕΜΑ» την περασμένη Παρασκευή κι όπως βλέπετε… ισχύει ακόμα και σήμερα, 10 μέρες μετά. Γι’ αυτό και δεν χρειάστηκε να βγάλουμε κανένα «έκτακτο» -τάχα μου- φύλλο όπως ακούω ότι κάνανε κάποιοι άλλοι τελευταία στιγμή για να δείξουν ότι έχουν αντανακλαστικά. Φιλότιμη προσπάθεια, δεν λέω, απλώς επιβεβαίωσαν ότι θεωρούν είδηση ό,τι μαθαίνουν 48 ώρες αφού κυκλοφορήσουμε εμείς. Κι άλλο κι άλλο! (Τι γενναιόψυχοι και ακομπλεξάριστοι άνθρωποι που είμαστε)
 
✖✖✖ Αυτά που θα ’πρεπε να ’χες γράψει εσύ, ΠΑΓΟΝΙ. ✖✖✖ Συγκλονίστηκα και από πιτσιρίκια των 25 ετών που τρέχανε τη δουλειά ONLINE σαν δέκα παλιούς, αλλά και από κάποιους ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ, οι οποίοι, παρότι με ΧΙΛΙΕΣ-ΔΥΟ υποχρεώσεις, ΕΛΙΩΣΑΝ πάνω από τα «μηχανάκια» προκειμένου να σηκώνουμε τις ειδήσεις και να σχολιάζουμε, να αναλύουμε και να προβλέπουμε τα τεκταινόμενα. ✖✖✖ Αυτό ισχύει και για το οικονομικό μας αδελφάκι site, το newmoney.gr, παρότι… τσακωνόμαστε καμιά φορά γιατί όταν ο ένας βγάζει την είδηση δεν τη δίνει συγχρόνως και στον άλλο (στο protothema.gr ή αντιστρόφως…) από πολύ καλώς εννοούμενο και ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ανταγωνισμό του ποιος ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΟΣ. ✖✖✖ Πολύ σωστά, ας το δουν οι διπλανοί μετά (μιλάμε για διαφορά… δέκα μέτρων μεταξύ των δύο SITES) και ας το πάρει ο πρώτος! ✖✖✖ Οπότε οι (κατα)τρέχοντες την εφημερίδα, ο Τ. και ο Θ., κάνουν και λίγο τα «καρφιά» βλέποντας τι αποκλειστικό έχει το ένα site μας για να το πούμε και στο άλλο, μην εκτεθούμε… στους ΤΡΙΤΟΥΣ! ✖✖✖ Ναι… ρουφιανιά εδώ που τα λέμε, σε βαθμό που μας πήραν είδηση οι δικοί μας εκατέρωθεν και αν δεν το βλέπαμε μόνοι μας το αποκλειστικό, δεν μας το ’λεγαν για να μην το ξέρουν κι οι διπλανοί! ✖✖✖ Αυτό τον εσωτερικό ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ μας τον βρήκα, ομολογώ, ακόμη πιο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ, κάπως σαν το «παλαβό» προσπέρασμα του Φέτελ στον Γουέμπερ, στο Γκραν Πρι της Μαλαισίας, αν είδατε καθόλου τι χαμός έγινε. ✖✖✖ Και οι δύο στην ίδια ΟΜΑΔΑ της RED BULL πήγαιναν 1-2 για τις πρώτες θέσεις και η εντολή της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ήταν να κρατήσουν τις θέσεις τους και να μη διακινδυνεύσουν μια σύγκρουση μεταξύ τους και καταστραφούν και οι δύο στον τελευταίο γύρο, όπως γίνεται συχνά στη Φόρμουλα. ✖✖✖ Κι όμως ο πιτσιρικάς, αλλά ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ Φέτελ, περσινός πρωταθλητής γαρ, δεν άντεξε και έκανε ΕΝΑ ΠΑΛΑΒΟ προσπέρασμα για να πάρει την πρωτιά, παίζοντας ρόδα με ρόδα τον αντίπαλό του.






Χίλια μπράβο στον Κανάκη για το ντοκιμαντέρ με τη μαύρη φτώχεια της Αφρικής που έκανε ρεκόρ όχι μόνο τηλεθέασης, αλλά και αίσθησης αλλιώτικης δημοσιογραφίας. Μόνο που απορώ αν είχαν στείλει από τον ΑΝΤ1 κάνα σαπιοκοιλιά -όνομα και μη χωριό- θα τον είχε απολαύσει τόσο το κοινό ή θα τον είχαν κάνει
οι μαύροι σουβλιστό;


✖✖✖ Τώρα είναι «απολογούμενος» για απείθεια, μια που σε έναν κόσμο που παίζονται δεκάδες εκατομμύρια, κι είσαι κιόλας στην αρχή της σεζόν, ΔΕΝ πρέπει να κάνεις του κεφαλιού σου, λένε οι μάνατζερ, άπαξ και είσαι ομάδα. ✖✖✖ Απ’ την άλλη, ο ΑΓΩΝΑΣ για την ΠΡΩΤΙΑ, είτε είσαι στη Φόρμουλα 1 είτε σ’ ένα site της Αθήνας, είναι αγώνας και ενστικτωδώς ΘΕΣ να βγεις ΠΡΩΤΟΣ, έτσι δεν είναι; ✖✖✖ Αυτές τέλος πάντων είναι οι πολύ καλές στιγμές της δημοσιογραφίας που ζήσαμε τις μέρες της κρίσης πάνω στα «κομπιούτερ» (ακόμη έτσι τα λέω!) του protothema.gr και του νεότευκτου newmoney.gr και μακάρι να μην τα ζούσαμε δηλαδή, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι η Κύπρος δεν θα ’χε πάθει όσα έπαθε. ✖✖✖ Να διευκρινίσω ότι μόνο τα δικά μου γένια δεν ευλογώ, γιατί βασικά εμείς του πάνω ορόφου συντονίζαμε την επιχείρηση «πίτσες - σουβλάκια - καπουτσίνο - μπίρες» και εν μέρει… τις καθαρίστριες να ’ρθουν εκτάκτως να μην πνιγεί ο χώρος απ’ τα «βρόμικα» και τα εδώδιμα αποικιακά των δημοσιογράφων μας που πέφτανε μες στη φωτιά και σαν να μην έφτανε αυτό τους πλακώναμε κι από πάνω! ✖✖✖ «Δεν ξέρω τι θα κάνεις, ΠΑΘΕ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟ! Με το ένα μάτι κάνε ζάπινγκ μεταξύ ΡΙΚ και SIGMA και με το άλλο απ’ το Bloomberg στο BBC μήπως πουν πρώτοι αυτοί οι σατανικοί Αγγλοσάξονες τι μέλλει συμβεί στην ψιλοβλαμμένη Ευρώπη!». ✖✖✖ Ελπίζω να μην το καταγράψει και το πάρει ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ αυτό ο ΕΔΟΕΑΠ και με καταγγείλει στην ΕΣΗΕΑ ότι οδηγώ τους συναδέλφους σε οφθαλμολογικά προβλήματα, τα οποία επιβαρύνουν (ό,τι απέμεινε από) το ΤΑΜΕΙΟ κ.λπ. κ.λπ. ✖✖✖ Χωρίς καμία διάθεση αλληλεγγύης και fair play είδα ότι ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια έκαναν και κάνα δυο sites ακόμη που ανήκουν σε μικρά μαγαζιά ή μεμονωμένους δημοσιογράφους, ενώ οι μεγάλοι της ιντερνετικής πληροφόρησης είχαν αφήσει απλώς τη βάρδια να τρέχει… ✖✖✖ Δηλαδή, τώρα, τι ήταν όλο αυτό; Η αποθέωση της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας; Ποιος είσαι; Η «Μαντάμ FIGARO»; (Αυτή δεν είχε σλόγκαν παλιά «η αποθέωση της γυναίκας»;) ✖✖✖ Ναι, ΟΜΟΛΟΓΩ. Σ’ αυτά τα δύο τετραήμερα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (διότι περί τούτου πρόκειται τελικά) φάνηκε ΚΑΘΑΡΑ και στην Ελλάδα ότι σε επίπεδο ΑΜΕΣΗΣ και ΣΥΝΕΧΟΥΣ ενημέρωσης το Ιντερνετ απλώς δεν παίζεται, αν βάλεις μέσα και τα παρακλάδια τύπου Facebook, Twitter και τα σχετικά. ✖✖✖ Τι να πω τώρα; Οτι κάποια στιγμή ακόμα κι εδώ που ’χουμε μια δράκα εθνοπατριωτική… ψάχναμε βιβλίο με ΟΛΟΥΣ τους στίχους του Εθνικού Υμνου και δεν το βρίσκαμε πουθενά, έως ότου μια νεοφερμένη «ιντερνετατζού» είπε απλά… «μισό λεπτό να το… γκουγκλάρω»! Να βάλω ETHNIKOS YMNOS ή SOLOMOS POEMS; ✖✖✖ Το γκούγκλαρε και μας κατέβασε και τους εκατόν πενήντα τόσους στίχους που ταίριαζαν ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ με το «πούλημα» που μας ’καναν Δυτικοί και Ανατολικοί στην Κύπρο. Μάλιστα… εθνικός ύμνος μέσω Google. Μην το πείτε ΠΟΥΘΕΝΑ, ειδικά μην το πείτε ούτε του ΠΑΠΠΑ της Χ.Α., γιατί μπορεί να ’ρθει κι εδώ να μας κατουρήσει, όπως πολύ κακώς και απρεπώς έκανε σε ένα μεγάλο κανάλι!


Να αδελφοποιηθούμε με τη Βόρειο Κορέα


Να ξεστραβωθεί ο Αβραμόπουλος! Αφού δεν μας θέλουν ούτε η Δύση, ούτε η Ρωσία, να πάμε να κάνουμε κοινότητα με τους τρελοβορειοκορεάτες που απειλούν να ισοπεδώσουν τις ΗΠΑ με τα πυρηνικά τους. Μόνο πείτε στο αρχηγόπουλο, τον Κιμ Γιονγκ Ουν, να σημαδέψει καλύτερα κάπου πιο δυτικά, στο περίπου μεταξύ Γαλλίας, Πολωνίας, Ουγγαρίας, Ελβετίας. Κάπου εκεί μέσα, τέλος πάντων. Ονόματα να μη λέμε, χώρες να μη θίγουμε

✖✖✖ Βέβαια -ΑΣΧΕΤΟ, αλλά κολλάει γενικά σε όλα τα media- άμα, όπως λέγαμε και πριν, έχεις χεσμένους τους αναγνώστες και τους τηλεθεατές στις πιο κρίσιμες ώρες, τι σε νοιάζει κι αν σε κατουράνε; ✖✖✖ Ασε που τελικά όλοι ήμασταν κατουρημένοι απ’ τον φόβο μας με όσα συμβαίνουν τριγύρω, μια που, όπως αποκαλύπτεται σιγά-σιγά, ουκ ολίγοι είχαν τα λεφτά που τους απέμειναν σε κυπριακές τράπεζες, είτε εδώ είτε στη Μεγαλόνησο, απ’ τον φόβο… των ελληνικών! Και την πάτησαν από εκεί που δεν το περίμεναν! ✖✖✖ Και για όσους εξυπνάκηδες εξειδικευμένους συναδέλφους μοιράζουν tips τύπου «βάλ’ τα στην DEUTSCHE BANK να ’χεις το κεφάλι σου ήσυχο», θα ’λεγα να το σκεφτούν δυο φορές! Οπως συμβαίνει μονίμως στην Ιστορία, η Γερμανία εξαπολύει πυραύλους, αλλά της γυρίζουν μπούμερανγκ. ✖✖✖ Βεβαίως υπάρχει και η διάσημη σεντούκ-μπανκ, όπως η «garden bank», το «σκάβε και χώνε» δηλαδή, αλλά μέχρι κι εκεί μπορεί να πλακώσουν τίποτα… χαρτοφάγοι τερμίτες, τι να σας πω με τέτοια μούντζα που ’χει πέσει; ΣΧΕΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ, πάντως, έχει σήμερα το «Πρώτο Θέμα» βεβαίως-βεβαίως πέρα από τα… αυτονόητα, ότι δεν είναι εξασφαλισμένες πουθενά οι καταθέσεις, λέει. ✖✖✖ ΟΚ, το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι… για να τη «φάει από πίσω» τελικά. ✖✖✖ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΗ, ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ… Το ντοκιμαντέρ που έκανε για τη μαύρη ΦΤΩΧΕΙΑ της Αφρικής έδειξε για μία ακόμη φορά πως οι χλευαζόμενοι σαν «διασκεδαστές» και «σατιρικοί» της δουλειάς μας μπορούν να κάνουν και τα ΣΟΒΑΡΑ πολύ καλύτερα απ’ τους μονίμως σοβαροφανείς. Ηταν πράγματι πολύ «προχώ» η δημοσιογραφική έρευνα του Κανάκη και πέρα απ’ τα διαλυτικά ποσοστά, που έτσι κι αλλιώς κάνει και στις «αρβύλες», είχε και λίγα, πλην όμως αξέχαστα, στιγμιότυπα που έκαναν τις τηλεθεάτριες να θαυμάσουν ακόμη πιο πολύ τον ριψοκίνδυνο τρελαμένο Θεσσαλονικιό. ✖✖✖ Καθότι άμα είχε πάει κάνας σαπιοκοιλιάς με μαδημένο μουστάκι για έρευνα, δεν θα ράγιζε ψυχή καμιά, έστω κι αν τον τρώγανε τα θηρία. Πέρα απ’ τα αστεία, ΜΠΡΑΒΟ, ΑΝΤΩΝΗ, ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!


ΥΓ.: Θα σε τρελάνουν αυτές οι αναγνώστριες με τα εργόχειρα και τα κεντήματα. Μωρέ, αυτές θα σε κάνουν να αλλάξεις τον τίτλο της εφημερίδας βήμα-βήμα σε ΣΤΑΥΡΟ-ΒΕΛΟΝΙΑ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ