Γροθιές
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Γροθιές

Το γιγαντιαίο θράσος να γρονθοκοπείς μια γυναίκα κατέληξε στα δημοσιογραφικά σκουπίδια.

Πάντα από τις μικρές λεπτομέρειες η ουσία. Γιατί το χθεσινό περιστατικό. Με την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη. Και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, παρέα με τον σχολιασμό που το συνόδευε. Και τα τρία μαζί φωτογραφίζουν και αχτινογραφούν το νωτιαίο μυελό της Νεοελληνικής παρακμής.

Επειδή οι γροθιές του Κασιδιάρη προς την Λιάνα Κανέλλη -τις οποίες βλέπαμε και ξαναβλέπαμε στην οθόνη- κατέληξαν για τον ρεπόρτερ του Mega «ένα χαστούκι». Σιγά ρε συνάδελφε. Τα παραλές. Μπας και είσαι κρυφοκομμουνιστής; Ποιο χαστούκι; Χαδάκι ήταν!

Αλλά και επειδή η κοινοβουλευτική παρέμβαση της Κανέλλη και η αντίστοιχη του Κασιδιάρη κατέληξαν για τον ρεπόρτερ του Νίκου Ευαγγελάτου και του Star «ο καθένας μίλησε με τον τρόπο του». Σιγά ρε συνάδελφε. Υπερβάλλεις. Μπας κι εσύ είσαι κρυφοκομμουνιστής;

Κλείσιμο
Έτσι θύτης και θύμα ίσα και όμοια. Έτσι το γιγαντιαίο θράσος να γρονθοκοπείς μια γυναίκα καθώς και η μεγιστοτεράστια δειλία να την κοπανάς με μικρά πηδηματάκια προκειμένου ν' αποφύγεις το αυτόφωρο, κατέληξαν στα δημοσιογραφικά σκουπίδια.

Και έτσι, ανεξάρτητα αν ο Κασιδιάρης είναι της Χρυσής Αυγής και η Κανέλλη του ΚΚΕ, το συμπέρασμα ένα και μοναδικό. Εντελώς μαύρο, άραχνο και ζοφερό: Αφού οι γροθιές πουλάνε, δώσε καναλάρχη και σώσε θεαματικοτήτα. Κατά τ άλλα και εντελώς ρητορικά «είμαστε κάθετα και οριζόντια εναντίον της βίας απ' όπου κι αν αυτή προέρχεται». Η δημοσιογραφία ως τυπική υποκριτική λογική.

Οσο για την Κανέλλη, ένα έχω να της πω: Η δυστυχία να είσαι ΚΚΕ. Σκεφτείτε το αλλιώς. Αν ήταν βουλευτής κόμματος του συστήματος, ε τότε το χαστουκάκι θα ήταν «ανελέητος ξυλοδαρμός» και ο Κασιδιάρης ως βάρβαρος θα είχε «καρφωθεί» στο σταυρό. Ντροπή είπατε; Λάθος. Αυτοί και η αιδώς έχουν πάρει οριστικό διαζύγιο εντελώς!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK