Χαϊβάνια
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Χαϊβάνια

Εσένα το λέω. Που ρίχνεις μπινελίκια εναντίον του Γιωργάκη του Παπανδρέου.

Εντελώς σουρεαλιστικό. Ολότελα παράλογο. Μαγική εικόνα.  Εντελώς. Για πες μου εσύ παιδάκι μου που χάσκεις με το στόμα ανοικτό. Εσένα το λέω. Που ρίχνεις μπινελίκια εναντίον του Γιωργάκη του Παπανδρέου. Που Τζέφρι τον ανεβάζεις και μακάκα τον κατεβάζεις...

Και που την  ίδια στιγμή, αν ήταν να εκλέξεις πρωθυπουργό θα ψήφιζες χωρίς συζήτηση τον Σαμαρά τον πρώην αντιμνημονιακό. Πες μου, στο Θεό που πιστεύεις. Ποια η διαφορά ανάμεσα στον Γιωργάκη και τον Αντωνάκη;

Επί της ουσίας ουδεμία. Ποιος έφερε την Τρόικα; Ο Γιωργάκης! Ποιος σήμερα το εκτελεστικό όργανο της ίδιας Τρόικας; Ο Αντωνάκης! Ποιος ήταν ο ευνοούμενος της Μέρκελ; Ο Γιωργάκης! Ποιος είναι τώρα ο ευνοούμενος της ίδιας  Μέρκελ; Ο  Αντωνάκης! Τότε;

Κλείσιμο
Τότε  να  πεις, είμαι το χαϊβάνι της  Mediaκής στρατηγικής. Οταν ήθελαν Γιωργάκη έφεραν Γιωργάκη. Οταν προτίμησαν Αντωνάκη έφεραν Αντωνάκη. Να σου πω και το καλύτερο. Συγκρινόμενα τα αντιλαϊκά μέτρα του Γιωργάκη με τα σημερινά και τα ακόμα χειρότερα αυριανά του Αντωνάκη φαντάζουν σαν γυναικείο, ερεθιστικό χάδι.

Να σου πω το ακόμα καλύτερο. Ο Γιωργάκης τουλάχιστον, έστω την ύστατη στιγμή, πιασμένος από τα μαλλιά του όπως ο κάθε πνιγμένος, πρότεινε να γίνει δημοψήφισμα για την παραμονη ή όχι της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Ως εκ τούτου μια κλωτσιά και τέλος ο Γιωργάκης!

Ξέρω, ξέρω. Θα μου πεις «λεφτά υπάρχουν». Κι εγώ τότε θα σου δείξω τον Αντωνάκη τον φανατικό αντιμνημονιακό. Τι έγινε το πρώτο Ζάππειο; Φυσικά, στάχτες και αποκαϊδια. Τι έγινε το δεύτερο Ζάππειο; Φυσικά, εφαλτήριο για την αναρρίχηση προς την εξουσία. Τι έγιναν τα ισοδύναμα μέτρα; Φυσικά, προϊστορία. Τι έγιναν οι   εξαγγελίες περί μισθών και χαμηλών συντάξεων που θα παραμείνουν στα ίδια; Φυσικά, μπουρμπουλήθρες!

Ξέρω, ξέρω. Θα μου πεις ότι είμαι αμετανόητος Παπανδρεϊκός. Εχεις πέσει έξω εντελώς. Απλώς, το ζήτημα έχει να κάνει με το νιονιό.

Λειτουργεί ο σκληρός σου δίσκος; Λειτουργεί ο προσωπικός, εγκεφαλικός σου επεξεργαστής; Μπαίνεις καμιά φορά στον κόπο να διαβάσεις, να μάθεις, να συγκρίνεις, να κρίνεις, να εξετάσεις, να σκεφτείς; Φυσικά αυτόφωτος ουδείς. Αλλά αν δεν κόψεις την συνήθεια της αντιγραφής. Αν δεν σταματήσεις τα σκονάκια όπως τότε που ήσουν μαθητής. Αν δεν κλείσεις τ' αυτιά σου στην παπαγαλία των παπαγάλων της πολιτικής και οικονομικής ελίτ. Με απλά λόγια αν δεν κόψεις της  χούφτας σου την σεξουαλική συναναστροφή, τότε να είσαι σίγουρος ένα πράγμα θα συμβεί. Οι Γιωργοαντωνάκηδες θα καλοπερνάνε και καθώς θα σε προσπερνάνε, θα σε δείχνουν και θα χασκογελάνε: Κοίτα ένα μαλάκα ρε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ