Τρέχα Γιώργο, τρέχα (και συ Νίκο)
makrigiannis_giannis

Γιάννης Μακρυγιάννης

Τρέχα Γιώργο, τρέχα (και συ Νίκο)

Η διάθεση παραμονής  στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που δείχνει  ο Γιώργος Παπανδρέου, επιβεβαιώνει την κατάσταση παράκρουσης...

Η διάθεση παραμονής  στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που δείχνει  ο Γιώργος Παπανδρέου, επιβεβαιώνει την κατάσταση παράκρουσης, που  ζει τα τελευταία χρόνια μία ολόκληρη παράταξη – εσχάτως δε και μία  από τις Άγιες Οικογένειες  της πολιτικής ζωής του τόπου. Η συνεδρίαση της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να προσφέρει ο Γιώργος μία  θετική υπηρεσία σε ένα κόμμα, που  το διέλυσε και το καταρράκωσε  με την πολιτική του συμπεριφορά  και την κυβερνητική θητεία του, αλλά και στην κυβέρνηση Παπαδήμου, αφού η άρση της εκκρεμότητας ηγεσίας, που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ ταλανίζει και αυτή.

Την ευκαιρία και  την αφορμή για να φύγει του  την έδωσε ο ίδιος ο αδελφός  του Νίκος Παπανδρέου - μετά τον  ΓΑΠ, αποκτήσαμε και τον… ΝΑΠ –  ο οποίος επιχείρησε μεν να τον  υποστηρίξει, αλλά ουσιαστικά κατέστησε  την έξοδό του από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επιβεβλημένη ακόμη  περισσότερο.

Τι είπε ο Νίκος; Ότι ο Γιώργος πρέπει να μείνει! Εάν λοιπόν μείνει ο Γιώργος θα αποδείξει σε όλους ότι κουμάντο στο ΠΑΣΟΚ κάνει η οικογένεια και ειδικά ο αλλοπρόσαλλος και  αυθόρμητος αδελφός του, ο οποίος συμπεριφέρεται με περισσό θράσος, έχοντας χρησιμοποιήσει μέχρι και  το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, κατά την περασμένη διετία!
Κλείσιμο

Τυχόν παραμονή του  στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει  ότι είναι κολλημένος με την καρέκλα  και έρμαιο των διαθέσεων και  της εξουσιολαγνείας, που έχει η οικογένειά του.

Ανεξαρτήτως εάν το βασικό ερώτημα και πάλι, είναι  τι θα κάνουν οι άλλοι, είναι κρίσιμο  να καταλάβει ο ίδιος ο Γιώργος  πόσο κακό του κάνει όλη αυτή η  κατάσταση, ειδικά μετά την παρέμβαση  του Νίκου… Και να πράξει τα δέοντα…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network