H ώρα της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας
Tasos_karamitsos4

Τάσος Καραμήτσος

H ώρα της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας

Έστω και στο χείλος του γκρεμού τελικώς φαίνεται να επικρατεί η λογική. Το πρώτο βήμα γίνεται με την οριστική έξοδο Παπανδρέου...

Έστω και στο χείλος του γκρεμού τελικώς φαίνεται να επικρατεί η λογική. Το πρώτο βήμα γίνεται με την οριστική έξοδο Παπανδρέου. Δεν αρκεί. Δεν υπάρχει χρόνος και περιθώρια για άλλες μικροκομματικές σκοπιμότητες. Θα πρέπει να σχηματισθεί το αργότερο εώς αύριο ένα ευρύ κυβερνητικό σχήμα εθνικής σωτηρίας με τη συμμετοχή τουλάχιστον τεσσάρων κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Είναι η ώρα να τα βρουν όλοι και να ορίσουν ένα ικανό ανεξάρτητο πρόσωπο για πρωθυπουργό, με την υποχρέωση να το στηρίζουν πάση θυσία. Είναι απόλυτη ανάγκη επίσης να επιστρατευθούν όλοι οι έλληνες για να βοηθήσουν την κυβέρνηση αυτή.

Από τους απλούς πολίτες εώς τους πολιτικούς, τους τεχνοκράτες, τους επιστήμονες εντός κι εκτός χώρας, τα ΜΜΕ. Ας κάνουμε τον... λογαριασμό μετά. Όχι τώρα που κινδυνεύουμε να εξαφανιστούμε. Ας ελπίσουμε ότι θα πρυτανεύσει σε όλους το συμφέρον της χώρα και των παιδιών της και όχι τα μικροκομματικά. Κλειδί στην επιτυχία αυτού του εγχειρήματος βεβαίως εκ των πραγμάτων είναι ο κ. Σαμαράς. Ας ανταποκριθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ