Δήμητρα Αιγινίτη

Δήμητρα Αιγινίτη

Η πολυαναμενόμενη συναυλία έγινε. Το ΟΑΚΑ γέμισε με 70.000 κόσμου και οι Red Hot Chili Peppers, πιστοί στο ραντεβού τους, βγήκαν στη σκηνή στις 21.45. Ακούστηκαν τα περισσότερα από τα γνωστά κομμάτια του συγκροτήματος «Monarchy of Roses», «Californication», «Parallel Universe», «Under the Bridge» και «Can’t Stop» - εκτός από το Otherside (!). 

Πρόταση να παντρευτούν στις εξωτικές  Μαλδίβες δέχτηκε η Μαρία Κορινθίου από τον καλό της Γιάννη Αϊβάζη. Ένα αναπάντεχο δώρο γενεθλίων για την Κορινθίου, να επισημοποιήσει τη σχέση της με το μέλλοντα σύζυγό της σε ένα μέρος πέρα από κάθε προσδοκία. Πλέον η πρόταση έχει γίνει και όλοι, φίλοι και συγγενείς, αναμένουν να ζήσουν το «εξωτικό παραμύθι» από κοντά.

Μία δυσάρεστη είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου για τον δημοφιλή ηθοποιό Dennis Hopper. O 73χρονος ηθοποιός αργοπεθαίνει από καρκίνο του προστάτη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζέρ του, Sam Maydew, και νοσηλεύεται σε ένα ειδικό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας.

Η κατάστασή του είναι κρίσιμη, καθώς η ασθένεια έχει ήδη κάνει μετάσταση στα οστά. Ο ηθοποιός έχει ακυρώσει όλα τα κοσμικά γκαλά στα

Το πρωί της Κυριακής, ο Μάθιου Μακόναχι και η σύζυγός του Καμίλα Άλβες, έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. «Είμαστε περήφανοι που υποδεχτήκαμε αυτή τη μικρή κυρία στις ζωές μας», ήταν τα πρώτα λόγια και των δύο μετά τη γέννηση της κόρης τους. Το διάσημο ζευγάρι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3,5 κιλών και όπως φαίνεται, έχουν ήδη αποφασίσει για το πώς θα την ονομάσουν. «Το όνομά της θα είναι Βίντα. Η λέξη αυτή στα πορτογαλικά σημαίνει ζωή. Αυτό ακριβώς μας έστειλε ο Θεός σήμερα το

Ο βρετανός πρωθυπουργός, Γκόρντον Μπράουν, ψηφίστηκε ως ο πιο κακοντυμένος άνδρας στον κόσμο από τους αναγνώστες του ανδρικού περιοδικού GQ.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Μπράουν δεν είναι τίποτ΄άλλο από ένα τέλειο παράδειγμα του βρετανικού στυλ.

Μπορεί, ωστόσο, να παρηγορηθεί από το γεγονός ότι, παρότι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πιο κακοντυμένους άνδρες, δεν είναι ο μοναδικός ηγέτης που συγκαταλέγεται στην πρώτη δεκάδα, αφού εκεί βρίσκονται και ο γάλλος πρόεδρος Νικολά

Μετά την επιτυχημένη σειρά ρούχων «Sweet years» που προώθησε ο Paolo Maldini, σε συνεργασία με τον πολύ καλό του φίλο και πρώην ποδοσφαιριστή, Christian Vieri, το δίδυμο τώρα στρέφεται σε μία νέα επιχειρηματική κίνηση, αυτή της προώθησης σοκολάτας. Έτσι, πέρα από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, οι δύο συνέταιροι αναλαμβάνουν να διευρύνουν τον κύκλο της αγοράς τους, προσθέτοντας νέα προϊόντα, αυτή τη φορά φαγώσιμα.

Το τοπ μόντελ Heidi Klum, αποφάσισε να περάσει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές μαζί με τον άντρα της Seal και τα τέσσερα παιδιά της στο Aspen στο Colorado. Έχοντας ως έθιμο κάθε Χριστούγεννα να τα περνάνε στα χιόνια, η Ηeidi πιστή στις παραδόσεις, εθεάθη να μαθαίνει σκι στα παιδιά της. Όπως δήλωσε ο Seal πρόσφατα σε βρετανικό περιοδικό, «κάθε χρόνο επιθυμούμε να κάνουμε λευκά Χριστούγεννα και για αυτό πηγαίνουμε πάντα όπου υπάρχει πολύ χιόνι. Σε τέτοιες γιορτές αφιερώνουμε και οι δύο πολύ χρόνο

Χειρότερη ηθοποιός της χρονιάς ψηφίστηκε η  Megan Fox, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ιστοσελίδας Moviefone.com. Πέρα από τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε η ίδια καθώς και η ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε, «Transformers», η Fox δεν πέρασε απαρατήρητη, κερδίζοντας τουλάχιστον επάξια τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας της χρονιάς.

Μια αποτυχημένη σχέση του παρελθόντος, αλλά και η «αποξένωση» τον τελευταίο καιρό από τη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου, οδήγησαν την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Και οι δύο φιλοξενήθηκαν τη Δευτέρα στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, αναλύοντας διεξοδικά τους λόγους που οδήγησαν την Όλγα σε μία τέτοια κίνηση καθώς και τη σχέση μητέρας-κόρης όπως είχε διαμορφωθεί  τα τελευταία χρόνια.

«Πήγαινα σε ένα ιδιωτικό σχολείο όπου ήταν όλα τα κακομαθημ

Η ρήξη που έχει προκληθεί μεταξύ του ζεύγους Charlie Sheen και Brooke Mueller απασχολεί καθημερινά τον ξένο τύπο,  καθώς ολοένα και περισσότερες σοκαριστικές πληροφορίες για τη ζωή τους έρχονται στην επιφάνεια.

Άνθρωποι από τον στενό οικογενειακό και φιλικό τους κύκλο, επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι η σχέση τους είχε κλονισθεί, καθώς οι τσακωμοί πλήθαιναν μεταξύ τους.

Στο στόχαστρο βρέθηκε ξανά ο ηθ

Μετά από πέντε χρόνια η Tyra Banks αποφάσισε να βάλει τέλος στην εκπομπή της, το Tyra Banks Show, που προβαλλόταν από ιδιωτικό κανάλι στις ΗΠΑ.

Η τελευταία σεζόν θα ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2010, η οποία θα είναι και η τελευταία για την εκπομπή.

Όπως δήλωσε και η ίδια στο περιοδικό People, «το διασκέδασα πολύ όλα αυτά τα χρόνια που έμπαινα στα σαλόνια και στις κρεβατοκάμαρές σας», προσθέτοντας ότι «επόμενο βήμα μου είναι να ασχοληθώ με γυναίκες και νεαρές κοπέλες που αντιμετωπίζ

Όταν ο Brad Pitt γνώρισε την Angelina Jolie, ήταν ήδη παντρεμένος με την ηθοποιό Jennifer Aniston, γεγονός που δε φαίνεται να  πτόησε ιδιαιτέρως την Angelina καθώς όπως έχει τονίσει και η ίδια «το να είσαι πιστός δεν είναι απαραίτητο στοιχείο μιας σχέσης».

Όπως δήλωσε η σταρ στο γερμανικό περιοδικό «Das Neue», «είναι χειρότερο να εγκαταλείπεις το σύντροφό σου ή να μιλάς άσχημα για αυτόν, παρά το να μην του είσαι πιστός».

Επίσης πρόσθεσε ότι «ποτέ δεν καταπιέζουμε ο

Επίθεση δέχτηκε χθες το βράδυ η Rihanna, μετά την αποχώρησή της από κόμεντι σόου, στο Improv στο Λος Άντζελες, στο οποίο είχε παρευρεθεί με γνωστό συνάδελφό της , τον Lydacris.

Μετά το τέλος του σόου, την ώρα που η τραγουδίστρια ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό της, ένας οργισμένος θαυμαστής της την περίμενε και τη στιγμή που την είδε έσπρωξε τις κάμερες και άρχισε να φωνάζει στους παπαράτσι.

Θα μπορούσε να πιστέψει κανείς ότι μετά από όσα προηγήθηκαν στην προσωπική της ζωή, οι