Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι κυκλοφορούν ήδη τα πρώτα ανέκδοτα. «Η μεγαλύτερη τιμωρία για τον Παπαγεωργόπουλο», μου λέει κάποιος «δεν είναι να τον πάνε στις φυλακές Διαβατών. Είναι να τον πάνε στην προεδρική σουίτα του εγκαταλελειμένου Μακεδονία Παλλάς, να παίρνει τηλέφωνο στη ρεσεψιόν για να του φέρουν room service και να μην του απαντάει κανείς».

Γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος κάτι που «στα δικά μας τα χρόνια» μετρούσε και σήμαινε κάτι να επαναλαμβάνεται σαν παρωδία, διακωμωδώντας ακόμα και τις αναμνήσεις μας. Είτε είναι κάποιος δεξιος-κεντρώος και δεν έχει ιδεολογική αντίρρηση με τις παρελάσεις είτε είναι αριστερός και έχει βαθιά πολιτική αντίδραση στο θεσμό, νομίζω ότι όλοι συμφωνούν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να βλέπεις να παρελαύνουν μαθήτριες με εμφάνιση που μοιάζει σαν να μόλις τελείωσαν τη δουλειά στο μπαρ και μαθητές που είναι λες και μόλις έσβησαν το τσιγαριλίκι και είναι πολύ ζαλισμένοι για να περπατήσουν στη σειρά.

Το κόλπο είναι  πολύ απλό: Ο δικηγόρος βγαίνει  από το γραφείο του ανακριτή κάνοντας πως ξεχνάει την τσάντα του. Εξω  από το γραφείο τον περιμένει  ο πελάτης. «Θέλω να μου φέρεις αμέσως 5000 ευρώ… καταλαβαίνεις…»

Στην πρόσφατη παρουσίασή της από την εταιρεία Polaroid, ως νέα Διευθύντρια Δημιουργικού, η Gaga εμφανίστηκε έχοντας φτιάξει τα μαλλιά της σαν ψάθινο καπέλο για την παραλία. Η 23χρονη τραγουδίστρια, αναλαμβάνει στην ουσία, να δημιουργεί σχέδια για τα προϊόντα της εταιρείας τα οποία σύντομα θα κυκλοφορήσουν. Η παρουσίαση της Gaga έγινε στο Λας Βέγκας στη διάρκεια έκθεσης ηλεκτρονικών ειδών, και οτιδήποτε και αν δούμε από τη συγκεκριμένη, δεν θα μας εκπλήξει, καθώς όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν,

Ο 72χρονος ηθοποιός, Warren Beatty, διαψεύδει κάθε φήμη σχετική με τη σεξουαλική του ζωή, καθώς όπως αναφέρει και ο ίδιος, «ο,τιδήποτε έχει γραφτεί για εμένα στο βιβλίο του Biskind, είναι απόλυτα αναληθές με ψευδείς ισχυρισμούς και αναφορές σε δήθεν λεγόμενα δικά μου, που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ». «Καλό θα ήταν τα ΜΜΕ να μην επαναλαμβάνουν γεγονότα από το βιβλίο με την υπόθεση ότι είναι αληθινά», δήλωσε  ο δικηγόρος Beatty, Bertram Fields, αναφερόμενος στ

Ο Τζόνι Ντεπ είναι πολύ πιθανόν να μη συμμετάσχει στην τέταρτη συνέχεια των Πειρατών της Καραϊβικής μετά την απομάκρυνση του επικεφαλής των στούντιος της Γουολτ Ντίσνεϊ, του οποίου δική του έμπνευση ήταν ο χαρακτήρας του κάπτεν Τζακ Σπάροου, γράφει η εφημερίδα Λος Άντζελες Τάιμς.

Ο επικεφαλής των στούντιος Ντικ Κουκ αποχώρησε την Παρασκευή από την εταιρία ύστερα από σειρά εισπρακτικών αποτυχιών και την αποτυχία της ετ

Οι σειρές Mad Men και 30 Rock κέρδισαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά τα βραβεία Emmy, τα Όσκαρ της αμερικανικής τηλεόρασης, για την καλύτερη δραματική και κωμική σειρά αντίστοιχα, την Κυριακή το βράδυ στο Λος Άντζελες.

Η σειρά Mad Men είναι η βιτριολική απεικόνιση ενός διαφημιστικού γραφείου της δεκαετίας του 60, ενώ η σειρά 30 Rock διηγείται με χιουμοριστικό τόνο την καθημερινή ζωή σε ένα τηλεοπτικό κανάλι, η επιτυχία του οποί

Ο Σον Πεν απολαμβάνει και πάλι τη ζωή μετά το χωρισμό από την επί 20 χρόνια και πλέον σύζυγό του Ρόμπιν Ράιτ Πεν.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ 49χρονος ηθοποιός εθεάθη στη Νέα Υόρκη, σε τρυφερή περίπτυξη με τη νέα του αγαπημένη, το 25χρονο μοντέλο Τζέσικα Γουάιτ.

Το περιοδικό People έγραψε ότι το ζευγάρι απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο και στη συνέχεια πήγε σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτυ τον περασμένο μήνα, στο σπίτι του Κιντ Ροκ.

«Είναι μαζί συνέχεια. Δεί

Η ηθοποιός Κάθριν Τζόστεν που μετέχει στο καστ της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Νοικοκυρές σε Απόγνωση ερμηνεύοντας το ρόλο της κυρίας ΜακΚλάσκι, πάσχει από καρκίνο στους πνεύμονες, τον οποίο προσπαθεί να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά.

Η ηθοποιός, 69 χρόνων, ενημερώθηκε για τα νέα μετά το ετήσιο τσεκ απ στο οποίο υποβλήθηκε στις αρχές του μήνα.

Μετά την πρώτη διάγνωση της πάθησής της το 2001, η ασθένειά της βρισκόταν σε ύφεση. Διέκοψε το κάπνισμα αμέσως μόλις έμαθε τη διάγνωση.