Πανσέληνος Νοεμβρίου 2015 στους Διδύμους: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Πανσέληνος Νοεμβρίου 2015 στους Διδύμους: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 26/11 μόλις 44’ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην 4η μοίρα των Διδύμων

Πανσέληνος Νοεμβρίου 2015 στους Διδύμους: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;
Πρόκειται για μια πανίσχυρη Πανσέληνο που μας δοκιμάζει σε όλους τους τομείς κάτω από το Ταυ – τετράγωνο με τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα.

Το μυαλό βρίσκεται σε σύγχυση και η επικοινωνία δεν κυλάει ομαλά. Ειδήσεις που δεν διασταυρώνονται εύκολα, αμφιβολία, δισταγμοί και μια κατάσταση αποδιοργάνωσης είναι αυτά που υπερισχύουν.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Ουρανό, δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες, δημιουργώντας και ξαφνικά οικονομικά θέματα.

Ωστόσο, μέσα στην ένταση των σχέσεων δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι καινούργιο ή ξαφνικό, που το εφήμερο που το χαρακτηρίζει μπορεί να λειτουργήσει σαν μια ωραιότατη ψευδαίσθηση, που ανακουφίζει πρόσκαιρα, θολώνοντας περισσότερο τα ήδη θολά νερά.

Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι γεννημένοι από 21 έως 27/5, Τοξότες γεννημένοι από 23 έως 29/11, Ιχθύες γεννημένοι από 20 έως 26/2 και Παρθένοι γεννημένοι από 23 έως 29/8. Γι’ αυτούς τα πράγματα είναι ακόμα πιο συγκεχυμένα.
Κλείσιμο

Η Πανσέληνος αυτή χρειάζεται μόνο υπομονή και καρτερία και είναι αυστηρά ακατάλληλη για ανήλικες αποφάσεις.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.
 
ΚΡΙΟΣ
Όλα ανατρέπονται και όλα μένουν ίδια, σε μια Πανσέληνο που δεν τολμάς να κάνεις σχέδια γιατί κάτι άλλο επεμβαίνει την τελευταία στιγμή και τα ανατρέπει. Η αισιοδοξία σου παλεύει να υπερισχύσει, προσπαθείς πολύ με τους άλλους, ειδικά με άτομα του στενού περιβάλλοντος και συγγενείς και τα αντανακλαστικά σου λειτουργούν σωτήρια. Επειδή η επικοινωνία είναι δύσκολη, προσπάθησε να πάρεις πρωτοβουλίες. Ξαφνικά γεγονότα επηρεάζουν τις σχέσεις σου και σε βρίσκουν συναισθηματικά απροετοίμαστο/η.

Διαβάστε περισσότερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ