Ζώδια και Σεξ: 12 σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι expert στο κρεβάτι

Ζώδια και Σεξ: 12 σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι expert στο κρεβάτι

Πώς μπορείς να δεις αν ο άντρας που σε ελκύει είναι καλός εραστής ανάλογα με το ζώδιό του

Ζώδια και Σεξ: 12 σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι expert στο κρεβάτι
Θέλεις για σύντροφό σου έναν... κύριο στο σαλόνι αλλά sex machine στην κρεβατοκάμαρά σου; Διάβασε τα παρακάτω στοιχεία που δείχνουν ότι, αναλόγως ζωδίου, ένας άνδρας στρώνει χαλί για να τον... γλεντήσεις !!!

Κριός
Καταρχήν, πρόσεξε αν αυτού του άνδρα, του αρέσει να ασκείται. Και στο υποσημειώνω αυτό, γιατί σου μιλώ για περισσότερη αντοχή φίλη μου! Το ότι καταπονεί το σέξι κορμί του σε γυμναστήριο ή τρέξιμο σημαίνει ότι έχει ό, τι χρειάζεται για να «εργαστεί» τόσο σκληρά, όσο είναι απαραίτητο για να γίνει η «δουλειά». Δόγμα του: Ούτε το χιόνι, ούτε η βροχή, ούτε η ζέστη με κράτα μακριά, από την ταχεία ολοκλήρωση του οργασμού σου!

Ταύρος
Κλείσιμο
Ο Ταύρος είναι ένα ον που πειραματίζεται με το φαγητό του. Αν λοιπόν διαθέτει μια ακόρεστη και περιπετειώδη όρεξη, όταν πρόκειται για το δείπνο, μάλλον έχει μια εξίσου ακόρεστη όρεξη, όταν είναι για παιχνιδάκια στο κρεβάτι. Ξέρεις τι λένε: Ο έρωτας περνά από το στομάχι. (Σωστά;)

Δίδυμος
Εάν ο κ. Παρλαπίπας το ζωδιακού ζητήσει τη γνώμη σου και μάλιστα την ακούσει κιόλας, ε τότε μπράβο σου! Αν πραγματικά ο άνθρωπος δώσει σημασία για το πώς νιώθεις και τι σκέφτεσαι, το ενδιαφέρον του θα το μεταφέρει και στην κρεβατοκάμαρα. Και στην κουζίνα. Και στο γραφείο. Και στο ντους. Και στην πίσω αυλή... (Ουφ! Μήπως άρχισε να κάνει ζέστη εδώ μέσα;)

Διαβάστε περισσότερα
www.astrology.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ