Ποιο καλοκαιρινό ποτό προτιμά κάθε ζώδιο

Ποιο καλοκαιρινό ποτό προτιμά κάθε ζώδιο

Ποιο είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό ποτό των 12 ζωδίων;

Ποιο καλοκαιρινό ποτό προτιμά κάθε ζώδιο
Ήλιος, θάλασσα και κυρίως ζέστη! Ένα δροσερό κοκτέιλ στο beach bar ή σερβιρισμένο στην ξαπλώστρα φαντάζει ιδανική απόλαυση. Ποια είναι όμως τα 12 ποτά που ξεδιψάνε την κάψα κάθε ζωδίου μέσα στο καλοκαίρι;

Ας τα δούμε!

ΚΡΙΟΣ

Κλείσιμο
Προτιμά ένα Βloody Mary γιατί ερεθίζεται και από το κόκκινο χρώμα του. Σε ιδιαίτερες στιγμές ρίχνει και πολύ Tabasco για να διατηρείται πάντα σε δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο γερμανικός δυναμίτης Jägermeister είναι το ιδανικό ποτό για έναν Ταύρο, εφόσον τα βότανα και τα μπαχαρικά του τον βοηθάνε να χωνέψει τη λαιμαργία που προηγήθηκε ή να τον στείλει κατευθείαν για φαγητό, αν δεν έχει ήδη πάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Dry Martini φυσικά, γιατί είναι το τέλειο συνοδευτικό για συζήτηση. Περιφέρεται με το ποτήρι και μιλά ώρες για πολιτικούς και καλλιτέχνες, που επίσης το λάτρευαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προτιμά κάτι χαλαρό που να πίνεται και στη βεράντα και να μπορεί να το φτιάχνει και μόνος του, όταν βαριέται να βγει έξω. Σε ένα Daiquiri με φρούτα βρίσκει τον υγρό παράδεισό του.

ΛΕΩΝ

Ακόμα και στο ποτό του θέλει να ξεχωρίζει παραγγέλνοντας το πιο εντυπωσιακό κοκτέιλ, ανεξαρτήτως περιεχομένου, αρκεί να μοιάζει με... Παναμέζικο καπέλο από τα εξωτικά φρούτα και μπιχλιμπίδια που το κοσμούν.

Διαβάστε περισσότερα στο www.astrology.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ