Ερωτικό ωροσκόπιο 6/5

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/5
ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα θα μπεις σε ένα δίλημμα για το πώς θα πορευτείς με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και σου αρέσει πολύ και ίσως τελικά αποφασίσεις να οργανωθείς περισσότερο για να είναι καίριο το «χτύπημά» σου. Πάντως σε γενικές γραμμές έχεις αποφασίσει να μην καταπιέζεσαι στα ερωτικά σου και θα παραμείνεις πιστός στην αρχή σου γιατί ξέρεις ότι αν το κάνεις, στο τέλος θα σου φύγει το ενδιαφέρον.
Σε σχέση: Ενημερώνεις και το ταίρι σου ότι δεν προτίθεσαι κάνεις το κάτι παραπάνω στην εργασία σου, αν δε συνοδεύεται από ανάλογη υλική αμοιβή, συζήτησε όμως μαζί του τον τρόπο που θα το πεις, αν σου ζητηθεί, για να μη δημιουργήσεις αντιπάθεια ή ανοίξεις πόλεμο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα ξεκινήσει μια κουβέντα από κάποιο συγγενή ή γνωστό σου που ενδέχεται να πει κάτι που θα σε πειράξει πολύ ίσως γιατί αφορά σε ένα γεγονός του παρελθόντος που σχετίζεται με τα ερωτικά σου και προτιμάς να ξεχάσεις. Στο κάτω-κάτω ήταν δική σου επιλογή και πιθανόν να την πλήρωσες, οπότε δε χρειάζεται να το ξαναπιάνετε το θέμα γιατί εκνευρίζεσαι
Κλείσιμο
Σε σχέση: Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου να κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενδεχομένως οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου που αφορούν στη σχέση σου να μην είναι τα καλύτερα. Καλό θα ήταν όμως να ξεκαθαρίσεις με το ταίρι σου ό, τι σε ενοχλεί ή υποψιάζεσαι και να μην πλάθεις σενάρια δικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο www.astrology.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK