Έξυπνος θερμοστάτης Wi-Fi για εξοικονόμηση ενέργειας

Έξυπνος θερμοστάτης Wi-Fi για εξοικονόμηση ενέργειας

Έξυπνος θερμοστάτης Wi-Fi για εξοικονόμηση ενέργειας
Ο νέος θερμοστάτης CT100
 της
Bosch,σε συνδυασμό με την εφαρμογή
Bosch Control 
Κλείσιμο
για συσκευές (iOS&Android), προσφέρει έλεγχο από οπουδήποτε, μέσω μιας έξυπνης συσκευής (κινητό ή ταμπλέτα), εκμεταλλευόμενος τη σύνδεση μέσω διαδικτύου της κατοικίας σας, για ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης τόσο για τη θέρμανση όσο και το ζεστό νερό. 



O πρωτοποριακός του σχεδιασμός, βραβευμένος στα IF Design Awards 2016, με πρόσοψη από μαύρο γυαλί και μέταλλο καθώς και μοντέρνα σε σχεδιασμό οθόνη αφής, είναι η καλύτερη επιλογή τόσο για τον νέο επίτοιχο λέβητα αερίου της Bosch που θα επιλέξετε, όσο και για τον λέβητα Bosch που ήδη έχετε. 


 

Η αμφίδρομη επικοινωνία με το σύστημα θέρμανσής σας, οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε και δυνατότητες λειτουργίας όπως «Αναγνώριση παρουσίας στο σπίτι - Geofencing», ή «Λειτουργία αυτοεκμάθησης- Autolearn», σας εξοικονομούν ενέργεια χωρίς καμία παραχώρηση στην άνεση σας.

Αυτό μπορείτε εξάλλου να το διαπιστώσετε κάθε μήνα, με την απεικόνιση της κατανάλωσης για ζεστό νερό και θέρμανση για τα επόμενα 17 χρόνια χρήσης.

Ο Βosch CT100,είναι απλός στην εγκατάσταση και μπορεί ακόμη να προσαρμόζει τη λειτουργία του συστήματος θέρμανσης με βάση τα μετεωρολογικά δεδομένα, τα οποία λαμβάνει μέσω διαδικτύου, καταργώντας την ανάγκη για τοποθέτηση εξωτερικού αισθητηρίου και απλοποιώντας με τον τρόπο αυτό την εγκατάσταση του συστήματος.

Στην αναβάθμιση της κατοικίας σας, με τη χρήση τεχνολογίας συμπύκνωσης αερίου Bosch, είναι σίγουρο ότι όλοι οι φίλοι σας, θα σταθούν μπροστά στον Bosch CT100, μιας και η οθόνη του θα ανάψει μέσω των αισθητήρων περιμέτρου, που αντιλαμβάνονται ότι στέκεστε μπροστά του, εξοικονομώντας τα υπόλοιπα διαστήματα ηλεκτρική ενέργεια για εσάς.

O Bosch CT100,είναι συμβατός με τις περισσότερες επίτοιχες μονάδες αερίου της Bosch και θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.bosch-climate.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης